• Raamfolie voor bedrijven

Bij De Ramentinter kunt u terecht voor het plaatsen van raamfolie voor bedrijven zoals bedrijfspanden. Het aanbrengen van een folie laag op de ruiten van gebouwen en kantoren brengt verschillende voordelen met zich mee. Deze voordelen verschillen per categorie ruimfolie en elke toepassing is specifiek per gebouw en is afhankelijk van het gewenste resultaat. Het kiezen en monteren van de juiste raamfolie vereist hierom deskundigheid en ruime ervaring.

Bij De Ramentinter beschikken we over een ruim assortiment gebouw raamfolies met hoogwaardige prestaties. 

Soorten raamfolie bedrijfspanden

De verschillende soorten raamfolie hebben ieder elk zijn of haar specifieke eigenschappen. Hoewel er tussen verschillende soorten raamfolie vele voordelen overlappen, heeft ieder type raamfolie ook wel een eigen specialisme. Deze zijn onder te verdelen in vier verschillende categorieën: 

Zonwerende raamfolieZonwerende folie / Warmtewerende folie

Door het aanbrengen van zonwerende folie wordt zoals de naam het zegt de meeste zonwarmte geweerd. Hierdoor blijft u bedrijfspand een stuk koeler in de zomer en houdt het fel licht tegen. Ook wordt nagenoeg alle Uv-straling geblokkeerd en wordt de sterkte van schittering verminderd.

Anti inkijk raamfolieAnti-inkijk raamfolie

Het aanbrengen van anti-inkijk raamfolie heeft u een stuk minder zicht naar binnen toe. Perfect voor als u wel graag naar buiten wilt kijken, maar tegelijkertijd uw product of personeel wilt beschermen tegen pottenkijkers. Ook de kans op inbraak wordt hierdoor drastisch verminderd en biedt het extra veiligheid. 

Decoratieve raamfolieDecoratieve raamfolie met patroon op maat

Met een decoratieve folie kunt u esthetisch uw pand naar een hoger level tillen. Door een elegante look zorgt u voor een professionele uitstraling van het pand, zowel binnen als buiten. Denk bijvoorbeeld aan melkglas folie waar uw logo in is verwerkt of een specifieke slogan of spreuk.  De mogelijkheden hierin zijn vrij uitgebreid en u kunt bij ons terecht voor een prachtig design en denken graag met u mee.

Veiligheidsfolie inbraakwerendVeiligheidsfolie

Veiligheidsfolie voorkomt dat een ruit in splinters of scherven uit elkaar valt, wanneer een zwaar of hard object de raam raakt. Deze folie wordt vaak gebruikt bij winkels, zorginstellingen, scholen, industriegebouwen en ook woningen. Kortom: Ideaal voor panden waarin veiligheid uitermate belangrijk is.

Waarom raamfolie voor bedrijven ideaal is?

Het aanbrengen van raamfolie heeft diverse voordelen die we graag op een rij zetten: 

  • UV-werend 99%: Uv-straling zorgt ervoor dat voorwerpen zoals meubels na loop van tijd verkleuren. Raamfolie voorkomt dit en zorgt voor bescherming. 
  • Verminder warmte tot 75% 
  • Energie besparend: Door raamfolie blijft uw bedrijfspand warmer in de winter en koeler in de zomer. Hierdoor kunt u flink besparen op de energierekening. 
  • Design: Raamfolie zorgt voor extra klasse en een moderne uitstraling. We kunnen u helpen met het ontwerp en ideeën voor uw bedrijfspand.  
  • Geen onderhoud: Na het brengen is er geen enkel onderhoud vereist en bent u klaar voor tientallen jaren.

Wat is bedrijfspanden raamfolie?

Raamfolie is een flinterdunne folie laag die we aanbrengen op uw ruit. Hierin zijn kleine stukjes metaal verwerkt die warmte weren, de inkijk verminderen en de Uv-straling blokkeren. Dit is afhankelijk van welke type metaalsoort de raamfolie bevat en welke hoeveelheid van het metaal aanwezig is. Hiervoor is specialistische kennis vereist en daarom adviseren we u graag en kijken we samen welke folie het best bij uw bedrijfspand past.

De service van De Ramentinter

Bij De Ramentinter zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse types folie op ramen. Door onze jarenlange ervaring zijn we zo zeker van ons product dat we tot 10 jaar garantie geven op de aangebrachte folie, afhankelijk van het type folie. Onze vakkundige experts komen bij u langs om de raamfolie bij u aan te brengen. Hierbij maken we gebruik van topproducten, hebben al onze vakmensen de juiste certificaten in huis en leggen we graag uit we doen.  

Wilt u meer informatie over deze of andere types folie neem dan contact met ons op. We helpen u graag!