Recensies

Bij De Ramentinter gebruiken we uitsluitend materialen van de aller beste kwaliteit wanneer we uw ramen of gebouwen tinten. Daarbij zijn we er trots op dat ook het werk dat we afleveren van topkwaliteit is. We begrijpen echter heel goed dat u dit ook graag van eerdere klanten hoort. Zij kunnen u precies vertellen hoe zij onze service en producten hebben ervaren. Daarom hebben we de klanten die u voorgingen gevraagd om hun mening over hun ervaring met De Ramentiner te delen!  

Bekijk hieronder aan de pagina de recensies van voorgaande klanten!

Recensies ramen laten tinten 

Een van de dingen waar we goed in zijn is het tinten van de ruiten en ramen van uw auto. Hiervoor gebruiken we verschillende soorten folie, afhankelijk van de wensen van de klant. Zij die deze service van ons hebben afgenomen laten in de meeste gevallen specifieke feedback achter met betrekking tot het tinten van hun ramen. Dit waarderen wij zeer omdat het ons helpt om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn! Heeft u dus uw ramen laten tinten bij De Ramentinter? Dan vragen we u om een recensie achter te laten met betrekking tot uw ervaring, zodat we daar van kunnen leren. We horen altijd graag hoe u onze service heeft bevonden.  

Recensies raamfolie bij gebouwen

Naast het tinten van ramen en ruiten van auto’s voeren we foliemontage ook uit op de ruiten van gebouwen en panden. Dit doen we met dezelfde passie en vakmanschap als bij auto’s. We hopen dan ook dat onze klanten die gebruikmaken van deze service daarna tevreden zijn en van meer comfort kunnen genieten in het gebouw. Met zonwerende folie zal het verschil namelijk al vrij snel te merken zijn! Hebben we de ramen van uw gebouw voorzien glasfolie? Ook dan horen we graag hoe u onze service ervaren heeft! Laat gerust een recensie achter hierdoor kunnen wij onze service verder verbeteren. 

Service op de eerste plaats 

Het kan uiteraard voorkomen dat u nog vragen heeft aan de hand van onze dienstverlening. We helpen u graag verder, ook wanneer de werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd. Bij De Ramentinter staat service namelijk hoog in het vaandel! Neem daarom gerust contact met ons op indien u nog vragen of opmerkingen heeft, dan bekijken we graag hoe we u daarin van dienst kunnen zijn of uw vragen kunnen beantwoorden.  

Schrijf een review
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Schrijf een review

de Ramentinter
Gemiddelde beoordeling:  
 138 beoordelingen
doorGerard

Ik had mijn auto elders laten tinten maar was totaal niet tevreden over het resultaat. Bij De Ramentinter heb ik dit laten vervangen. Wat een vakwerk wordt hier geleverd! Hierdoor kan ik iedereen De Ramentinter zeer aanbevelen.

doorErwin
Puik! Ten zeerste aan te bevelen.

Jaren geleden heb ik al eens een auto door Ricardo laten behandelen. Deze heb ik recentelijk ingeruild en ook de nieuwe heb ik meteen door Ricardo van donkere ramen laten voorzien. Het is zo netjes gedaan dat het niet van af-fabriek is te onderscheiden.

doorMike
Geweldig eindresultaat !

De recensies op de website gaven de doorslag om voor de Ramentinter te kiezen en eerlijk is eerlijk, ik heb er absoluut geen spijt van gehad. Goede uitleg, goede service, klantvriendelijk, vervangend vervoer en het belangrijkste: Een geweldig eindresultaat. De ramen van onze Jeep zijn vakkundig door Ricardo getint en ik kan zijn diensten zeker aanbevelen !

doorYvar

Ricardo werkt zeer netjes en alle vragen werden goed beantwoordt.
mocht ik in de toekomst weer een auto willen blinderen dan weet ik hem te vinden!

doorMatai
Top

De reden waarom ik te spreken ben over De Ramentinter is, omdat ze klantvriendelijk zijn.
Alles werd in details uitgelegd en dat vond ik erg aangenaam.
Plus de folie werd gedemonstreerd dus kreeg ik verschillende perspectieven te zien. Heel handig natuurlijk! Er is een leen auto beschikbaar. Op het moment dat het klaar was werd ik gebeld door R. Veth.
De samenwerking met hem was zeer aangenaam. Hij is echt een topper!
Bij De Ramentinter krijg je wel
echt het gevoel dat kwaliteit boven kwantiteit gaat! Kort gezegd De Ramentinter is dus echt een aanrader.
Thanks????

doorChris

In het begin sceptisch over het blinderen. Het is tenslotte toch niet origineel vanuit de fabriek.

Ricardo geeft goed advies met de tinten die gekozen kunnen worden.
Eind van de middag was de auto klaar en het is inderdaad prachtig geworden.

Bij de goede reviews sluit ik mij dan ook volledig aan. Bedrijf is een aanrader!
Gesprek werd afgesloten met: “mocht er in de toekomst wat zijn, laat het dan weten”
Fijn! Ricardo nogmaals bedankt. Groet Chris (Nieuwerkerk)

doorRaymond

Ik kwam binnen en alles zag er erg professioneel uit. Samen met ricardo de juiste tint uitgezocht en
Hij is het daarna gaan fixen. Einde van de dag een belletje dat die klaar was. Onwijs strak gedaan en ziet er super mooi uit. Thanks ricardo????????????????

doorYlonka
in 1 woord geweldig

We werden vriendelijk ontvangen.
Eerst de juiste tint uitgezocht onder advies
Van ricardo.
Daarna een klein voorbeeld gegeven doormiddel van een stukje folie.
Het resultaat ziet er erg mooi uit.
Ook goede uitleg gekregen dat het zeker nog 3 dagen goed moet drogen voordat het resultaat optimaal is.

doorStephan

Eerder deze week de ramen van mijn Ford Focus laten tinten. Prima uitleg, erg vriendelijk, neemt de tijd voor je en werkt heel precies. Ook gebruik gemaakt van de gratis leenauto. Resultaat mag er zijn, vakwerk!

doorGaby

Gisteren de voor- en achterramen laten tinten van mijn Honda Civic. Ricardo is erg secuur en gaat netjes te werk. Het resultaat is erg mooi, het ziet er superstrak uit! Wat ik fijn vond is dat Ricardo eerst wat voorbeelden laat zien, en daarna wat stukjes folie op de ramen plakt, zodat je een goede keuze kunt maken van de juiste tint. Mijn auto ziet er top uit, echt een ander gezicht. Ik ben er blij mee, enorm bedankt!

Pagina 1 van 14:
«
 
 
1
2
3
 
»