Recensies

Bij De Ramentinter gebruiken we uitsluitend materialen van de aller beste kwaliteit wanneer we uw ramen of gebouwen tinten. Daarbij zijn we er trots op dat ook het werk dat we afleveren van topkwaliteit is. We begrijpen echter heel goed dat u dit ook graag van eerdere klanten hoort. Zij kunnen u precies vertellen hoe zij onze service en producten hebben ervaren. Daarom hebben we de klanten die u voorgingen gevraagd om hun mening over hun ervaring met De Ramentiner te delen!  

Bekijk hieronder aan de pagina de recensies van voorgaande klanten!

Recensies ramen laten tinten 

Een van de dingen waar we goed in zijn is het tinten van de ruiten en ramen van uw auto. Hiervoor gebruiken we verschillende soorten folie, afhankelijk van de wensen van de klant. Zij die deze service van ons hebben afgenomen laten in de meeste gevallen specifieke feedback achter met betrekking tot het tinten van hun ramen. Dit waarderen wij zeer omdat het ons helpt om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn! Heeft u dus uw ramen laten tinten bij De Ramentinter? Dan vragen we u om een recensie achter te laten met betrekking tot uw ervaring, zodat we daar van kunnen leren. We horen altijd graag hoe u onze service heeft bevonden.  

Recensies raamfolie bij gebouwen

Naast het tinten van ramen en ruiten van auto’s voeren we foliemontage ook uit op de ruiten van gebouwen en panden. Dit doen we met dezelfde passie en vakmanschap als bij auto’s. We hopen dan ook dat onze klanten die gebruikmaken van deze service daarna tevreden zijn en van meer comfort kunnen genieten in het gebouw. Met zonwerende folie zal het verschil namelijk al vrij snel te merken zijn! Hebben we de ramen van uw gebouw voorzien glasfolie? Ook dan horen we graag hoe u onze service ervaren heeft! Laat gerust een recensie achter hierdoor kunnen wij onze service verder verbeteren. 

Service op de eerste plaats 

Het kan uiteraard voorkomen dat u nog vragen heeft aan de hand van onze dienstverlening. We helpen u graag verder, ook wanneer de werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd. Bij De Ramentinter staat service namelijk hoog in het vaandel! Neem daarom gerust contact met ons op indien u nog vragen of opmerkingen heeft, dan bekijken we graag hoe we u daarin van dienst kunnen zijn of uw vragen kunnen beantwoorden.  

Schrijf een review
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Schrijf een review

de Ramentinter
Gemiddelde beoordeling:  
 155 beoordelingen
doorJeroen

Gister voor 2e keer geweest. Eerst v60 nu v40. Super netjes net origineel!

doorDanny
Bmw f10 blinderen

Zaterdag 12 maart had ik een afspraak om mijn ramen opnieuw te blinderen. De eerste keer had ik het in Denhaag laten doen door een prutser (wist ik njet) zag er niet uit vooral stoorde ik me op de lelijke witte randen (dotmatrix). Zaterdag middag kon ik me auto ophalen Ricardo levert perfect werk af netjes de dotmatrix behandeling gedaan dus geen witte randen meer. De ramen worden ook gedemonteerd. Ben er erg blij mee ik raad iedereen aan om bij Ricardo je ramen te laten blinderen. En een gratis leen auto stond klaar voor mij 👌

doorRon van Ekelenburg
Prachtig mooi vakwerk.

Ik heb nu voor de 2e keer een auto laten tinten bij Ricardo , de vorige auto was 6 jaar geleden maar de getinte ramen zagen er nog uit alsof het net gedaan was.
Nu mijn nieuwe auto laten doen en ook nu weer ziet het er fantastisch uit , ik ben super tevreden.
Duidelijke afspraken vooraf , goede en duidelijke offerte en een leen auto zodat je tijdens de werkzaamheden toch mobiel bent.

doorSandra
Geweldig

Net onze volvo s60 laten doen. Zo mooi en professioneel gedaan. Als of het in de fabriek is gedaan. Ook een leen auto mee gehad. Niets anders dan 100% super service. Een aanrader👍👌

doorMartin
Ramen tinten, klasse

Heel deskundig advies en komt afspraak volledig na. Er is in deze branche veel aanbod maar hier wordt zeer deskundig gewerkt het resultaat is geweldig, zeer tevreden.
Heel vriendelijk ontvangen en kan dit bedrijf met een gerust hart aanbevelen.

doorMarcel
👍🏻👍🏻AANRADER👍🏻👍🏻

Zeer mooi gedaan echt een aanrader.

doorRiccardo
Vakwerk!

Mijn MG ZS EV laten tinten....wat een verschil! Het maakt de auto echt af, de folie is echt vakkundig aangebracht en dat er een leenauto klaar stond was echt fijn. Zeker aan te raden!

doorTed van der Helm
Super

Pas onze ramen laten tinten van onze Opel
Corsa. Vantevoren al de tint bepaald.
Supermooi resultaat en het scheelt echt voor
het zonlicht
Ook heel fijn dat je gratis een leenauto
meekrijgt.
Zeker een aanrader om het hier te laten doen.

doorAnton Swart
Aanrader

Onlangs mijn Mercedes A200 gebracht bij Ricardo. Het eindresultaat is echt top! Van te voren laat hij zien hoe de tint eruit ziet zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken. Wil je je ramen tinten is dit het juiste adres. Zeer tevreden over het eindresultaat.

doorWim Groeneveld
Geweldige service en kwaliteit

Afgelopen donderdag heb ik mijn auto laten tinten. Leenauto meegekregen en ‘ s middags opgehaald.
Geweldig resultaat. Ricardo is een echte vakman. Toen ik twee dagen later mijn auto ging wassen zag ik echter een krasje in een van de ramen. Niet echt storend maar toch. Ik vandaag terug naar Ricardo. Vanmiddag zou hij dat raam opnieuw blinderen. Wat bleek?
Dat krasje zat dus niet in de folie maar in het kale raam. Door de folie daarop was aangebracht leek het dat het dus in de folie zat. Ricardo kon daar dus niets aan doen. Toch heeft hij zonder extra kosten dat raam opnieuw bekleed. Wat een service... Een echte aanrader.

Pagina 1 van 16:
«
 
 
1
2
3
 
»