Recensies

Bij De Ramentinter gebruiken we uitsluitend materialen van de aller beste kwaliteit wanneer we uw ramen of gebouwen tinten. Daarbij zijn we er trots op dat ook het werk dat we afleveren van topkwaliteit is. We begrijpen echter heel goed dat u dit ook graag van eerdere klanten hoort. Zij kunnen u precies vertellen hoe zij onze service en producten hebben ervaren. Daarom hebben we de klanten die u voorgingen gevraagd om hun mening over hun ervaring met De Ramentiner te delen!  

Bekijk hieronder aan de pagina de recensies van voorgaande klanten!

Recensies ramen laten tinten 

Een van de dingen waar we goed in zijn is het tinten van de ruiten en ramen van uw auto. Hiervoor gebruiken we verschillende soorten folie, afhankelijk van de wensen van de klant. Zij die deze service van ons hebben afgenomen laten in de meeste gevallen specifieke feedback achter met betrekking tot het tinten van hun ramen. Dit waarderen wij zeer omdat het ons helpt om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn! Heeft u dus uw ramen laten tinten bij De Ramentinter? Dan vragen we u om een recensie achter te laten met betrekking tot uw ervaring, zodat we daar van kunnen leren. We horen altijd graag hoe u onze service heeft bevonden.  

Recensies raamfolie bij gebouwen

Naast het tinten van ramen en ruiten van auto’s voeren we foliemontage ook uit op de ruiten van gebouwen en panden. Dit doen we met dezelfde passie en vakmanschap als bij auto’s. We hopen dan ook dat onze klanten die gebruikmaken van deze service daarna tevreden zijn en van meer comfort kunnen genieten in het gebouw. Met zonwerende folie zal het verschil namelijk al vrij snel te merken zijn! Hebben we de ramen van uw gebouw voorzien glasfolie? Ook dan horen we graag hoe u onze service ervaren heeft! Laat gerust een recensie achter hierdoor kunnen wij onze service verder verbeteren. 

Service op de eerste plaats 

Het kan uiteraard voorkomen dat u nog vragen heeft aan de hand van onze dienstverlening. We helpen u graag verder, ook wanneer de werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd. Bij De Ramentinter staat service namelijk hoog in het vaandel! Neem daarom gerust contact met ons op indien u nog vragen of opmerkingen heeft, dan bekijken we graag hoe we u daarin van dienst kunnen zijn of uw vragen kunnen beantwoorden.  

Klik om uw ervaring te delen


Submit your review
* Required Field

Vandaag de ramen van mijn BMW 3 serie touring laten tinten bij Ricardo. Ik ben heel tevreden over het resultaat; gelijk een hele andere auto om te zie

Jan 11, 2020 by Guido

Vandaag de ramen van mijn BMW 3 serie touring laten tinten bij Ricardo. Ik ben heel tevreden over het resultaat; gelijk een hele andere auto om te zien. Vooraf eerst de verschillende folies, v.w.b. lichtdoorlatendheid, kunnen vergelijken om zo de gewenste tint te kunnen kiezen. Daarna de auto achtergelaten en hem ‘s middags weer opgehaald. Hierbij heb ik gebruik kunnen maken van de gratis leenauto. Normaliter ben ik niet iemand die snel reviews schrijft maar in dit geval vind ik een positieve review meer dan op zijn plaats. Aanrader!


Het is alweer wat weekjes terug dat ik de ruiten van mijn achterportieren en -klep heb laten doen en ik kan alleen maar zeer positief zijn over het re

Dec 28, 2019 by Ernst

Het is alweer wat weekjes terug dat ik de ruiten van mijn achterportieren en -klep heb laten doen en ik kan alleen maar zeer positief zijn over het resultaat. Mijn BMW 420 ziet er prachtig uit. Wil je je autoruiten laten tinten? Ricardo is je man. Vakwerk van hoge kwaliteit, goed advies en een gratis leenauto op de koop toe.
Ik raad hem ten zeerste aan.


Afgelopen week de ramen van mijn BMW Touring laten tinten en het resultaat is super! Het hele traject is trouwens prima verzorgd. Offerte ontvangen wa

Jul 25, 2019 by Leen

Afgelopen week de ramen van mijn BMW Touring laten tinten en het resultaat is super! Het hele traject is trouwens prima verzorgd. Offerte ontvangen waarna er nog persoonlijk contact was om te vragen of alles duidelijk is. Leenauto beschikbaar is ook erg prettig. De service en uitleg zijn uitstekend. Ricardo bedankt!


Wat een fantastische service!!! Gebeld naar Ricardo ik kon dezelfde dag terecht. De ramen van onze auto zien er fantastisch uit. Goede service een lee

Jul 18, 2019 by Fatima Daal

Wat een fantastische service!!! Gebeld naar Ricardo ik kon dezelfde dag terecht. De ramen van onze auto zien er fantastisch uit. Goede service een leen auto meegekregen .Ricardo legde uit hoe het werk eruit ging zien werd gebeld toen de auto klaar was met alle uitleg .De auto opgehaald en Wauw boven verwachting de kinderen kunnen heerlijk in de auto uit de zon een heerlijke vakantie tegemoet. Ricardo bedankt voor jou geweldige service!


Na eerst een offerte je hebben aangevraagd en een persoonlijk contact afgelopen zaterdag de ramen van mijn Volvo V60 laten tinten. Erg fijn dat er een

Jul 16, 2019 by Ron

Na eerst een offerte je hebben aangevraagd en een persoonlijk contact afgelopen zaterdag de ramen van mijn Volvo V60 laten tinten. Erg fijn dat er een leenauto beschikbaar is. Scheelt weer een hoop gedoe. Het resultaat is fantastisch! De prijs is gewoon goed. Ben zeer tevreden. Echt aan te bevelen!


Super aardige en professionele man en top resultaat echt een aanrader.

Jun 19, 2019 by Melvin

Super aardige en professionele man en top resultaat echt een aanrader.


Vrijdag offerte ontvangen en maandag kon ik gelijk terecht. Eindresultaat is perfect! Echt heel mooi gedaan tegen een goede prijs.

May 27, 2019 by Johan

Vrijdag offerte ontvangen en maandag kon ik gelijk terecht. Eindresultaat is perfect! Echt heel mooi gedaan tegen een goede prijs.


Had mijn ramen bij de dealer laten tinten, maar was zeer slecht gedaan.na contact met de Ramentinter heeft hij het opnieuw gedaan met een zeer goed re

May 24, 2019 by Marco

Had mijn ramen bij de dealer laten tinten, maar was zeer slecht gedaan.na contact met de Ramentinter heeft hij het opnieuw gedaan met een zeer goed resultaat.Het is een vriendelijke man met goed advies dus ik ben nu zeer tevreden !!


Inmiddels al een jaar geleden onze Ford Galaxy laten tinten met 15% folie door een zeer correcte en kundige partij. Het hele traject van de offerte, h

May 22, 2019 by Jur

Inmiddels al een jaar geleden onze Ford Galaxy laten tinten met 15% folie door een zeer correcte en kundige partij. Het hele traject van de offerte, het inplannen van de afspraak tot aan het eindresultaat is professioneel. De leenauto was prima en we konden de volgende dag gelijk terecht. Prijs kwaliteit is zeer goed. Na een jaar zit het er nog steeds perfect op en ik ben nog steeds heel tevreden. Absoluut een aanrader.


in de ochtend mijn vw golf weggebracht, eind vd middag was hij klaar. Keurig netjes gedaan. Ricardo legt uit wat hij gaat doen en wat er verwacht mag

Apr 24, 2019 by Gerben

in de ochtend mijn vw golf weggebracht, eind vd middag was hij klaar. Keurig netjes gedaan. Ricardo legt uit wat hij gaat doen en wat er verwacht mag worden. Hij geeft advies over de folie types. De prijs/kwaliteit verhouding is ook erg aantrekkelijk ivm bijvoorbeeld Carglass of andere grote bedrijven. Van het weekend was het erg warm, en waren we een dagje weg met de kleine achterin. Ik merkte het temperatuurverschil met de folie. En mijn kleine was lekker in de auto in slaap gevallen, perfect!!


Page:
123»
de Ramentinter
Distributieweg 46 DelfgauwZH2645EJ Netherlands 
 • 0643281371