• Raamfolie voor gebouwen

De Ramentinter is niet alleen de juiste partner om professioneel uw autoruiten te laten tinten. Ook voor montage van raamfolie van gebouwen bent u bij De Ramentinter aan het juiste adres. Het kiezen en monteren van de juiste raamfolie vereist deskundigheid en ruime ervaring. Raamfolie aanbrengen op de ramen van gebouwen en kantoren gebeurt om diverse redenen steeds vaker, maar ook voor particuliere woningen bied raamfolie veel voordelen. Voor elk type gebouw en toepassing is een juiste raamfolie leverbaar.

We beschikken over een ruim assortiment raamfolies met verschillende eigenschappen en hoogwaardige prestaties.  De raamfolies zijn onder te verdelen in verschillende categorieën, namelijk:

Waarom raamfolie op gebouwen aanbrengen?

  • Zon- en warmtewerend
  • UV-werend 99%
  • Inkijkwerend
  • Energie besparend
  • Prettige woon- en werkomgeving
  • Anti-glasbreuk

Zonwerende raamfolieZonwerende folie / Warmtewerende folie

Zonwerende folie is een glasfolie voor op het raam waarmee de meeste zonnewarmte geweerd wordt. Naast het weren van zonnewarmte en fel licht heeft de folie andere positieve eigenschappen zoals het verminderen van schitteringen en nagenoeg uitsluiten van binnendringende UV-straling.

Anti inkijk raamfolieAnti-inkijk raamfolie

Het zicht van buiten naar binnen belemmeren kan diverse motieven hebben. Om de privacy te vergroten of om de kans op inbraak te verminderen doordat niet te zien is welke spullen er binnen liggen. Er zijn diverse soorten raamfolies die de inkijk verhinderen en privacy verhogen.

Decoratieve raamfolieDecoratieve raamfolie met patroon op maat

Naast raamfolies met een praktisch nut zoals zonwering of anti-inkijk zijn er ook raamfolies verkrijgbaar die puur een decoratieve functie hebben. Denk aan de melkglas folies die eventueel in een bepaald patroon aan te brengen zijn. Het is zelfs mogelijk om het logo van uw bedrijf als raamfolie aan te brengen.

Veiligheidsfolie inbraakwerendVeiligheidsfolie

Glas voorzien van deze folie zal bij breuk geen splinters of scherven opleveren. Hierdoor wordt deze raamfolie ook wel inbraakvertragende folie genoemd.  Veiligheidsfolie kenmerkt zich door zijn uitstekende schokresistentie en verbeterde warmtebescherming. Deze folie wordt vaak gebruikt bij zorginstellingen, scholen, kinderdagverblijven, industrie en woningen. 

Wilt u meer informatie over deze of andere types folie neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

de Ramentinter
Distributieweg 46 DelfgauwZH2645EJ Netherlands 
 • 0643281371