• Zonwerende folie

Op zoek naar zonwerende folie? Neem gerust contact op met De Ramentinter voor een scherpe prijs!

Eerst meer weten over deze folie, de voordelen en nadelen en meer? Lees hieronder gerust verder!

Zonwerende folie

Zonwerende folie helpt uw ruimte geen schade te laten oplopen door de zon. Doordat de zon in de zomer erg fel schijnt kan het zomaar zijn dat bepaalde objecten in uw huis verkleuren door de UV-stralen die erop terecht komen. Doordat het glaswerk in uw licht onvoldoende bescherming hiertegen geeft lijkt er niets aan te doen. Daarnaast maakt het niet uit of uw glas enkel of dubbel is, de bescherming tegen zonlicht is in beide gevallen onvoldoende. Zonwerende folie biedt deze bescherming wel en zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van verkleuringen en dergelijke. Op dezepagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden en de voordelen van zonwerende folie.

Geen last meer van de felle zon met zonwerende folie

Normaal glas laat zonlicht en warmte van de zon ongehinderd door. Vooral in de zomer kan het hierdoor erg warm worden, kunnen spullen verkleuren en kan het zicht binnen belemmerd worden door het felle zonlicht. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarbij het computerscherm nauwelijks nog zichtbaar is door de felle zon. Dit zijn stuk voor stuk onwenselijke situaties. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een zonnescherm aan te schaffen. Een groot nadeel hiervan is dat deze erg duur zijn in de aanschaf en ze niet bij alle weersomstandigheden kunnen functioneren. Bij zonwerende folie is dit niet het geval en heeft u altijd een goede zonnewering die daadwerkelijk UV-stralen weert.

Verminder instralende zonnewarmte

Zonwerende folie heeft als belangrijkste functie het tegenhouden van zonlicht & warmte van de zon. Doordat de raamfolie de zonnewarmte tot wel 80% tegenhoudt wordt het minder warm binnen. Hierdoor wordt het in bijvoorbeeld een bedrijfspand veel aangenamer om te werken en is het veel beter uit te houden dan in een warm kantoorpand. Voor ieder bedrijf is dit een prettigere situatie.

Voorkom verkleuring van interieur

Doordat de zonwerende folie op uw ramen nagenoeg alle UV-straling blokkeert behoudt uw interieur veel langer de originele kleuren. Verkleurt uw bankstel, tafel of kast? Een grote kans dat dit door de UV-straling komt die kleuren na verloop van tijd dof maakt of zelfs compleet laat veranderen. Dit is erg zonde wanneer u dure meubels heeft aangeschaft. Laat dit daarom niet gebeuren en zorg er met zonwerende folie voor dat uw interieur niet zal verkleuren.

Voordelen van zonwerende folie

Zonwerende folie kent erg veel voordelen. Daarom is het goed om van de voordelen op de hoogte te zijn voordat u de zonwerende folie daadwerkelijk aanschaft.  Bij zonwerende folie weert u de zonwarmte tot wel 80%, dit houdt in dat u ook bespaart op uw energie kosten. Daarnaast filter zonwerende folie fel zonlicht. Fel zonlicht zorgt er vaak voor dat er hinderlijke schitteringen in een ruimte komen. Dit kan onder andere van water of gebouwen zijn. Een ander belangrijk voordeel is dat zonwerende folie voorkomt dat er verkleuringen ontstaan op uw eigendommen. Zonwerende folie weert 99% van de UV-straling!

Meer privacy

Andere belangrijke voordelen van zonwerende folie zijn dat het onder andere uw privacy verhoogt. Zeker wanneer u grote ramen heeft kan het erg prettig zijn om de ramen iets te tinten waardoor voorbijgangers minder makkelijk bij u naar binnen kunnen kijken. Daarnaast is zonwerende folie erg sterk en werkt het onder elke omstandigheid, dus ook als het hard waait! Een laatste voordeel is dat het de uitstraling van uw bedrijfspand kan verbeteren, het ziet er vaak net iets professioneler uit.

 

Energiebesparing

Een juiste raamfolie die dienstdoet als zonwerende folie kan u een flinke energiebesparing opleveren. Net als buitenzonwering zorgt zonwerende folie ervoor dat er zich minder warmte opbouwt in het gebouw of in de woning. Hierdoor hoeft de Airco minder hard te werken of kan deze zelfs helemaal uitblijven.

Zonwerende folie in uw bedrijfspand

Heeft u een bedrijfspand waar u zonwerende folie wilt laten plaatsen? Laat dit dan doen door De Ramentinter. Voor het plaatsen van zonwerende folie is deskundigheid vereist. Zonwerende folie aanbrengen op ramen is namelijk een erg secure klus. Wij voorzien uw bedrijfspand graag van de juiste zonwerende folie. Doordat wij een zeer uitgebreid assortiment hebben kunnen we samen met u een zonwerende folie uitkiezen die voldoet aan uw wensen. Wanneer u de juiste folie heeft uitgekozen gaan we aan de slag! We komen bij u langs om de zonwerende folie op uw ramen te plaatsen. Zo zorgen wij ervoor dat er geen luchtbubbels onder de folie komen en werken we alles netjes af. Daarnaast geven we bij DeRamentinter.nl altijd een garantie van 10 jaar. Binnen deze garantie vallen onder andere het loslaten van de zonwerende folie, het barsten van de zonwerende folie en het verkleuren van de loslatende folie. Doordat de folie die wij leveren uiterst hard is voorkomst deze van zichzelf al veel oneffenheden en is deze krasbestendig.

Uw auto voorzien van zonwerende folie

Veel autobezitters kiezen er tegenwoordig voor om de ramen van hun auto te tinten. Uiteraard verzorgen we dit ook bij DeRamentinter.nl. In ons assortiment heeft u de keuze uit veel verschillende folies. Wij hanteren bij het plaatsen van zonwerende folie voor ieder soort folie voor auto’s dezelfde prijs. Bij De Ramentinter krijgen wij vaak de vraag wat de regels zijn over het plaatsen van zonwerende folie op auto’s. De enige regel die er geldt voor het plaatsen van zonwerende folie bij auto’s is dat het voorraam maar voor 50% getint mag worden. Voor de overige ramen gelden er geen regels. Als u ervoor kiest om uw ramen te laten tinten kunt u van ons een certificaat krijgen waarin beschreven staat dat de zonwerende folie is aangebracht volgens de richtlijnen van de KLPD. Wanneer u door De Ramentinter de zonwerende folie laat aanbrengen op uw auto regelen wij het volledige proces voor u. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de auto wassen voordat u hem bij ons aflevert. Dit is nodig in verband met de stofgevoeligheid van de zonwerende folie. Daarnaast raden wij u altijd aan om spullen zoals kinderzitjes en dergelijk uit de auto te halen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wanneer u als particulier of ondernemer zonwerende folie wilt laten plaatsen kunt u in eerste instantie een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. In de offerte geven wij heldere prijzen, zodat u geen verrassingen achteraf heeft waar u niet op zit te wachten. Wanneer u uw akkoord heeft gegeven op de offerte zorgen we ervoor dat uw ramen zo snel mogelijk voorzien zijn van zonwerende folie!

Interesse in zonwerende folie?

Lijkt u het wat om in uw huis, gebouw of auto zonwerende folie aan te laten brengen? Maak dan met ons een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u een afspraak met ons wil maken kunt u dit doen per telefoon. Nadat u een afspraak per telefoon heeft gemaakt hoeft u alleen nog de afspraak per e-mail te bevestigen met ons.

de Ramentinter
Distributieweg 46 DelfgauwZH2645EJ Netherlands 
 • 0643281371