• Autoraamfolie – Raamfolie auto

De Ramentinter biedt een breed assortiment aan raamfolie voor autoruiten. Wij zijn een officiële dealer van kwaliteits merken, een garantie voor hoogwaarde raamfolie voor het beste resultaat als het gaat om autoruiten tinten. De verschillende varianten van de raamfolie kennen elk andere eigenschappen als het gaat om warmtewering en  het weren van inkijk in uw auto. Geblindeerde ramen geven uw auto daarnaast ook een luxe uitstraling en een verhoging van de waarde van uw auto.

Lichtabsorptie – Donkere autoruiten of licht getinte warmtewering? Vergelijk de autoraamfolie voor autoruiten

De belangrijkste manier waarop de verschillende autoraamfolie voor autoruiten met elkaar te vergelijken zijn is op de factor van lichtdoorlating of lichtabsorptie. Hoe lager de lichtdoorlaatbaarheid hoe donkerder de autoramen.

Verschillende tinten raamfolie voor autoruiten

Naast dat het u eigen keuze is met welke autoraamfolie voor autoruiten u uw ramen laat tinten, speelt ook Wetgeving voor geblindeerde ramen een rol. Voor de autoramen van voorportieren is alleen de meest lichte variant met een lichtdoorlaatbaarheid van 55% toegestaan.

Reflectie van UV-licht en zonnewarmte – Raamfolie auto

Lichtdoorlaatbaarheid van raamfolies voor autoruiten is niet het enige verschil. Voor sommigen is een belangrijke reden van het laten tinten van autoruiten het tegengaan van warmte door zonlicht. Daarnaast is UV-straling een belangrijke oorzaak van het verkleuren van het interieur van uw auto. In de onderstaande tabel ziet u de verschillen voor de raamfolies voor autoruiten die De Ramentinter gebruikt voor het tinten.

Raamfolies voor autoruiten, verschillen in lichtdoorlaatbaarheid, wering van uv-straling en zonnewarmte

Voorbeelden van geblindeerde ramen van klanten die u voorgingen

Geblindeerde autoruiten Jaguar Geblindeerde autoruiten Toyota Prius renault twingo Geblindeerde autoruiten Golf 7

de Ramentinter
Distributieweg 46 DelfgauwZH2645EJ Netherlands 
 • 0643281371