• Autoruiten blinderen en tinten

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van autoruiten tinten? De Ramentinter is namelijk dé specialist voor auto’s en gebouwen. Wij kunnen naast autoruiten tinten ook op een vakkundige manier diverse soorten raamfolies voor gebouwen aanbrengen. Dit vraagt om deskundigheid, ervaring en vakkennis. Daarnaast is De Ramentinter één van de weinige professionele partijen die de Dot Matrix behandeling al onder de knie heeft en kan aanbieden. Reden genoeg om voor ons te kiezen.

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de waarde verhogende voordelen van het tinten van autoruiten. We zetten de #5 belangrijkste voordelen van autoramen tinten op een rijtje.

Autoruiten tinten: 5 voordelen

✅Warmtewerend: Raamfolie op uw autoruiten reduceert warmte van zonlicht tot wel 78%. Vooral tijdens de warme zomerdagen zult u het verschil ervaren. Raamfolie kan ook nog eens zorgen voor brandstofbesparing omdat u de airco minder hard nodig zult hebben.
✅Inkijkwerend: Afhankelijk van de soort folie voor autoruiten wordt het zicht van buiten naar binnen beperkt en geeft dit meer privacy voor u en uw medepassagiers. Als u veel waarde hecht aan privacy dan kunnen wij u aanraden om u eens te laten informeren over het tinten van uw autoruiten door middel van privacy folie. De inkijk werende folie kan zorgen voor meer privacy en een fijner gevoel in de auto.
✅Uitstraling: Het aanbrengen van raamfolie geeft uw auto een luxe uitstraling en financiële meerwaarde.
✅Veiligheid:  Is het u wel eens opgevallen dat er veel glasscherven in de auto liggen bij een inbraak of botsing? Als u ervoor kiest om uw autoruiten te laten tinten dan heeft u bij vandalisme of een ongeluk geen last van rondvliegend glas. Daarnaast kunnen dieven lastiger uw auto inkijken en is het risico op inbraak kleiner.
✅UV-werend:  De hoogwaardige autoraamfolie houdt 99% schadelijke UV-straling tegen en voorkomt verkleuring van het interieur in uw auto. Zo zorgt u ervoor dat ook het interieur in uw auto langer mooi blijft.

Topservice: levenslange garantie

Bij De Ramentinter kunt u gebruik maken van ruime openingstijden. U kunt namelijk 6 dagen per week, volgens afspraak, bij ons terecht. We begrijpen dat uw auto een kostbaar bezit is en we gaan hier dan ook uiterst zorgvuldig mee om. Uw auto is bij ons in professionele en goede handen. U kunt gebruik maken van een leenauto terwijl wij bezig zijn met het tinten van uw autoruiten. En alsof dit nog niet genoeg is geven we ook nog eens levenslange garantie op al ons werk. We tinten uw autoruiten op een professionele en vakkundige manier. Zie hieronder onze voorbeelden waar we trots op zijn.

Voorbeelden getinte autoruiten

Bent u benieuwd naar enkele resultaten van De Ramentinter op het gebied van autoruiten tinten? Hieronder ziet u enkele voorbeelden van De Ramentinter. Ook hebben we enorm veel mooie en positieve recensies van onze klanten.

Zo tinten we verschillende merken zoals BWM, Volkswagen, Audi, Mercedes en veel meer!

Geblindeerde autoruiten bwm x1 Geblindeerde autoruiten peugeot 308 Geblindeerde autoruiten audi a6 Geblindeerde autoruiten vw golf

Autoruiten laten tinten zonder witte randen

Bij De Ramentinter bent u er van verzekerd dat er vakwerk wordt afgeleverd. Naast dat wij vinden dat er geen haastig werk bestaat, nemen we de tijd om goed vakwerk af te leveren. We monteren de raamfolie volgens de enige juiste werkwijze.

We beginnen namelijk met het demonteren van de portierruiten zodat we het autoruiten tinten op de beste manier kunnen uitvoeren. Wij kiezen hiervoor om u uiteindelijk het beste resultaat te kunnen aanbieden. Topservice is wat u van ons kunt verwachten. Gelijmde (vaste) ruiten zullen door ons niet gedemonteerd worden.

Bij 90% van de vaste ruiten kunnen we een Dot-matrix behandeling uitvoeren waardoor u geen witte randen rondom de autoramen krijgt. Ook hierin zijn we uniek in de regio! De Ramentinter kan de Dot Matrix behandeling in de meeste gevallen toepassen zodat u van het beste resultaat bent verzekerd.

Een andere reden om voor De Ramentinter te kiezen is dat wij een werkwijze hanteren waarbij we niet met een mes op uw ruit snijden. Nadat de ruiten voorzien zijn van hoogwaardige windowfilms worden de ruiten weer vakkundig en professioneel teruggeplaatst.

Verschillende soorten folie

De Ramentinter heeft een breed assortiment folie tinten waaruit u kunt kiezen. We kunnen u verschillende soorten folie aanbieden waarbij u kunt kiezen vanaf 55% tot en met 5% folie. De 55% folie is de meest lichte folie welke u voor de voorportieren mag gebruiken. De 5% folie is de meest donkere folie waardoor er van buitenaf niet meer naar binnen gekeken kan worden.

Wij verdelen onze autoraamfolie onder in onderstaande vijf soorten:

  • 55%  folie (Carbon 70):      Geschikt voor de voorste autoruiten en wettelijk toegestaan;
  • 35%  folie:                             Licht getinte gradatie met beperkte warmtewering;
  • 20%  folie:                             Hoge warmtewering tevens gelijk aan voertuigen die fabriek af zijn getint;
  • 15%  folie:                             Een fractie donkerder van zicht, dan de 20% folie, met hoge warmtewering;
  • 5%  folie:                               Maximale warmtewering en maximale inkijkwering van buitenaf naar binnen voor getinte autoruiten.

autoruit tint lichtdoorlatendheid mogelijkheden

Besluit u om ook uw voorportieren te tinten dan krijgt u hier een certificaat bij dat deze volgens de wettelijke normen voor autoruiten tinten getint zijn.

Verschil tussen ramen coaten en autoruiten tinten met folie?

Er zijn grote verschillen tussen ramen coaten en ramen plakken met folie. Ramen met coating zijn namelijk niet kleurvast. De kleur van de coating wordt beïnvloed door zonlicht waardoor er na verloop van tijd een paars/blauwe kleur ontstaat. Daarbij heeft de coating geen krasbestendige toplaag, in tegenstelling tot raamfolie.

Indien u kiest voor raamfolie voor autoruiten om uw ramen te blinderen dan kiest u voor een kleurvaste én krasbestendige windowfilm.

Naast deze verschillen kent autoramen tinten met folie nog veel meer belangrijke voordelen ten opzichte van ramen coaten. Zo is raamfolie wel UV-werend en zorgt voor meer veiligheid voor uw passagiers.Wilt u meer informatie over deze of andere types folie neem dan contact met ons op. We helpen u graag!