• Ramen blinderen kosten

De kosten voor het ramen tinten / blinderen van autoruiten zijn afhankelijk van het merk en type auto. Daardoor is het onmogelijk om hier een vaste prijs te noemen, maar een vrijblijvende prijsopgave voor uw auto kunnen wij binnen 24 uur geven.

We kunnen kwaliteit leveren tegen aantrekkelijke tarieven.
U kunt al een auto laten tinten vanaf 150 EURO.
Geïnteresseerd in een vrijblijvende prijsopgave?

Keuze voor type raamfolie voor autoruiten niet van invloed op de kosten voor autoruiten blinderen

Welke raamfolie u kiest heeft geen invloed op de ‘autoruit blinderen kosten / ramen blinderen kosten’. We maken gebruik van raamfolies voor autoruiten van hoogwaardige kwaliteitsmerken. De verschillende eigenschappen van de raamfolies hebben onder andere invloed op de lichtdoorlaatbaarheid, reflectie van de zonnewarmte en reflectie van licht.

Geblindeerde ramen zijn een investering in uw voertuig

Naast de voordelen met betrekking tot het weren van UV-straling en zonnewarmte, een verhoogde veiligheid en meer privacy geven geblindeerde autoruiten ook een luxe uitstraling aan uw auto. Bij een eventuele verkoop van uw auto zijn getinte autoruiten een meerwaarde!

Autoramen blinderen is vakwerk – Auto ramen blinderen kosten

Enkel met een goede hoogwaardige raamfolie bent u er nog niet. De Ramentinter doet autoruiten blinderen in een speciaal daarvoor ingerichte werkplaats, demonteert indien mogelijk de autoruiten. Hanteert een werkwijze waarbij o.a. niet op het glas gesneden wordt en foliemontage minimaal zichtbaar is. Alleen hierdoor kunnen wij u het beste resultaat beloven en durven we u naar huis te sturen met levenslange garantie op uw geblindeerde ramen.

Meer over de werkwijze voor autoruiten tinten

de Ramentinter
Distributieweg 46 DelfgauwZH2645EJ Netherlands 
 • 0643281371