Zonwerende raamfolie

Heeft u veel last van de felle zon binnen uw woning of bedrijfspand? Dan biedt zonwerende raamfolie u de uitkomst!
Wanneer de zon in de zomer fel schijnt kan het zomaar zijn dat bepaalde objecten in uw huis verkleuren door de UV-stralen die erop terecht komen.

Daarnaast kan de temperatuur binnen uw pand of gebouw flink oplopen. Het glaswerk in uw woning geeft hier namelijk onvoldoende bescherming tegen.
Het maakt daarbij niet uit of uw glas enkel of dubbel is, de bescherming tegen zonlicht is in beide gevallen verwaarloosbaar.

Zonwerende folie biedt deze bescherming wel en zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van verkleuringen en hoge temperaturen.
Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden en de voordelen van zonwerende folie voor gebouwen en woningen die zon en warmte weert.

Hoe werkt de raamfolie precies?

Raamfolie is een flinterdunne folie waarin hele kleine stukjes metaal zijn verwerkt. Die stukjes metaal zijn eigenlijk gemetalliseerde moleculen en bieden warmtewering, inkijkwering en UV-wering. In welke mate dat gebeurt is afhankelijk van de metaalsoort en in welke hoeveelheid die aanwezig is. Dit betekent dat er allerlei verschillende folies zijn die andere, of meerdere, eigenschappen hebben. We adviseren u dan ook graag over welke folie het beste bij uw wensen past.

Voordelen van zonwerende folie

Zonwerende folie kent erg veel voordelen. Het is goed om van deze voordelen op de hoogte te zijn voordat u de zonwerende raamfolie daadwerkelijk aanschaft. Hieronder staan ze netjes op een rij. U weet daarna precies waarom men steeds vaker kiest voor zonwerende raamfolie.

#1 Vermindering instralende zonnewarmte

De folie heeft als belangrijkste functie dat het de warmte van de zon tegen houdt. Doordat de raamfolie de zonnewarmte tot wel 80% terugdringt wordt het een stuk minder warm binnen. Dit maakt dat het in bijvoorbeeld een bedrijfspand veel aangenamer wordt om te werken en het veel beter uit te houden is dan in een warm kantoorpand zonder folie op de ruiten. Voor ieder bedrijf en haar medewerkers is dat een prettigere situatie.

Offerte aanvragen?

Waarom De Ramentinter?

#2 Energiebesparing

Een juiste raamfolie die dienstdoet als zonwering kan u een flinke energiebesparing opleveren. Net als buitenzonwering zorgt zonwerende ruitenfolie ervoor dat er zich minder warmte opbouwt in het gebouw of in de woning. Hierdoor hoeft de airco minder hard te werken of kan deze zelfs helemaal uit blijven.

#3 Geen last meer van fel zonlicht

Normaal glas laat zonlicht en warmte van de zon ongehinderd door. Vooral in de zomer kan het zicht binnen belemmerd worden door fel zonlicht. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarbij het computerscherm nauwelijks nog zichtbaar is door de weerkaatsing van het licht. Dat is erg vervelend. Men kiest dan vaak voor de aanschaf van een zonnescherm, maar die zijn helaas vrij duur en werken niet bij alle weersomstandigheden.

Bij een flinke wind of spontane hoosbui moet de zonwering gauw omhoog. Met een folie is dit niet het geval en heeft u altijd een goede zonnewering die daadwerkelijk UV-stralen blokkeert, zonder dat u hier nog op hoeft te letten.

#4 Meer privacy

Een fijn bijkomend voordeel van de folie is dat deze uw privacy verhoogt. Zeker wanneer u grote ramen heeft kan het erg prettig zijn om de ramen iets te tinten waardoor voorbijgangers minder makkelijk bij u naar binnen kunnen kijken. Hierdoor is zonwerende folie voor uw woning, gebouw, bedrijfspand en kantoor erg geschikt. Daarnaast geeft dit u ook een veilig gevoel.

#5 Voorkomt verkleuring interieur

Doordat de folie op uw ramen nagenoeg alle Uv-straling blokkeert behoudt uw interieur veel langer haar originele kleuren. Verkleurt uw bankstel, tafel of kast? Dan is de kans groot dat dit door de Uv-straling komt. Die straling maakt kleuren na verloop van tijd dof. Dit is natuurlijk erg zonde wanneer u dure meubels heeft aangeschaft, maar wat dacht u van uw favoriete schilderij of dierbare foto’s? Die zijn vaak nog gevoeliger voor verkleuringen dan uw meubels. Laat dit niet gebeuren en zorg er met zonwerende raamfolie voor dat uw inboedel niet verkleurt. U heeft er dan extra lang plezier van.

Zonwerende raamfolie in uw bedrijfspand

Heeft u een bedrijfspand waar u zonwerende folie wilt laten plaatsen? Laat dit dan doen door De Ramentinter. Voor het plaatsen van zonwerende folie is deskundigheid vereist. Zonwerende folie aanbrengen op ramen is namelijk een erg secure klus. Wij voorzien uw bedrijfspand graag van de juiste zonwerende folie. Doordat wij een zeer uitgebreid assortiment hebben kunnen we samen met u een zonwerende folie uitkiezen die voldoet aan uw wensen. Wanneer u de juiste folie heeft uitgekozen gaan we aan de slag! We komen bij u langs om de zonwerende folie op uw ramen te plaatsen. Zo zorgen wij ervoor dat er geen luchtbubbels onder de folie komen en werken we alles netjes af. Daarnaast geven we bij DeRamentinter.nl een garantie tot 10 jaar. Dit is afhankelijk van type folie en situatie. Binnen deze garantie vallen onder andere het loslaten van de zonwerende folie, het barsten van de zonwerende folie en het verkleuren van de loslatende folie. Doordat de folie die wij leveren uiterst hard is voorkomst deze van zichzelf al veel oneffenheden en is deze krasbestendig.

Onze projecten waar we trots op zijn.

Wij hebben onder andere de volgende bedrijven geholpen

Uw auto voorzien van zonwerende folie

Autoramen kunnen eveneens voorzien worden van zonwerende folie. Uiteraard verzorgen we dit ook bij De Ramentinter. In ons assortiment heeft u de keuze uit veel verschillende folies. Deze bieden dezelfde voordelen voor uw auto als voor een gebouw, pand, kantoor en woning.

Wanneer u door De Ramentinter de zonwerende folie laat aanbrengen op uw auto regelen wij het volledige proces voor u. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de auto wassen voordat u hem bij ons aflevert. Dit is nodig in verband met de stofgevoeligheid van de zonwerende folie. Daarnaast raden wij u altijd aan om spullen zoals kinderzitjes en dergelijke uit de auto te halen.

Afspraak maken?

Lijkt het u interessant om op uw huis, gebouw of auto zonwerende folie aan te laten brengen? Daarnaast kunnen we ook decoratiefolie leveren. Maak dan met ons een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt zowel telefonisch als per mail een afspraak maken met ons. Nadat u een afspraak per telefoon heeft gemaakt hoeft u alleen nog de afspraak per e-mail te bevestigen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wanneer u als particulier of ondernemer zonwerende raamfolie voor gebouwen wilt laten plaatsen kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. In de offerte geven wij heldere prijzen, zodat u geen verrassingen achteraf heeft waar u niet op zit te wachten. Wanneer u uw akkoord heeft gegeven op de offerte zorgen wij ervoor dat uw ramen zo snel mogelijk voorzien worden van zonwerende folie!

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen

Meer dan 15 jaar ervaring en een vertrouwd adres in raamfolie montage

Recensies van klanten die u voorgingen

Naast het tinten van ramen en ruiten van auto’s voeren we foliemontage ook uit op de ruiten van gebouwen en panden. Dit doen we met dezelfde passie en vakmanschap als bij auto’s. We hopen dan ook dat onze klanten die gebruikmaken van deze service daarna tevreden zijn en van meer comfort kunnen genieten in het gebouw. Met zonwerende folie zal het verschil namelijk al vrij snel te merken zijn! Hebben we de ramen van uw gebouw voorzien glasfolie? Ook dan horen we graag hoe u onze service ervaren heeft! 

Laat gerust een recensie achter hierdoor kunnen wij onze service verder verbeteren. Service op de eerste plaats Het kan uiteraard voorkomen dat u nog vragen heeft aan de hand van onze dienstverlening. We helpen u graag verder, ook wanneer de werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd. Bij De Ramentinter staat service namelijk hoog in het vaandel! Neem daarom gerust contact met ons op indien u nog vragen of opmerkingen heeft, dan bekijken we graag hoe we u daarin van dienst kunnen zijn of uw vragen kunnen beantwoorden.