• Tesla autoruiten tinten

Wij tinten autoruiten van alle Tesla modellen. Wat maakt de ruiten van een Tesla bijzonder? Vooral de Tesla Model 3 is een heel bijzonder model. De Tesla Model 3 heeft namelijk een grote achterruit, dat doorloopt tot het midden van het dak. Bij De Ramentinter wordt de achterruit uit één stuk hoogwaardige blindeerfolie gemonteerd. Dit is uniek, want bij veel bedrijven bestaat de folie uit delen. In de onderstaande video is een voorbeeld te zien met een Tesla Model 3 van een klant bij De Ramentinter. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Tesla blinderen met één stuk folie

De Ramentinter is gespecialiseerd in het blinderen van autoruiten. Door jarenlange ervaring hebben we de vereist kennis die nodig is om een Tesla te blinderen met het beste resultaat. Een Tesla Model 3 heeft namelijk een bijzonder grote achterruit, dat doorloopt over het dak. Dit vormt een uitdaging. Wij hebben hiervoor de juiste ervaring en hebben meerdere Tesla’s geblindeerd met een uitstekend eindresultaat. Naast het blinderen van het achterruit en het dak, kunnen we ook de ruiten blinderen van de achterdeuren. Op deze manier heeft u meer pricacy en optimaal zicht naar buiten.

Alle Tesla modellen

Wij blinderen alle Tesla modellen. Het materiaal dat wij gebruiken is van topkwaliteit en krasvrij. Bij het aanbrengen van blindeerfolie krijgt u de keuze uit verschillende soorten blindeerfolie variërend in lichtdoorlatendheid. De folie soorten beschermen tegen uv-straling en bieden meer privacy. Bovendien zal het de uitstraling en waarde van uw Tesla verhogen.

Onze werkwijze

Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Na aanvraag ontvangt u een prijsopgave. Bij akkoord plannen we een afspraak en kunt de Tesla bij ons afleveren. Op verzoek kunnen wij een leenauto aanbieden/ Wij bieden levenslange garantie op ons werk en maken alleen gebruik van de beste kwaliteit materialen. Zodra de auto geblindeerd is wordt u gebeld en kunt de auto komen ophalen. Ook uw Tesla laten blinderen met het beste eindresultaat? Neem vrijblijvend contact met ons op.


FAQ over Tesla blinderen

Waarom een Tesla Model 3 blinderen bij De Ramentinter?

De Tesla Model 3 heeft een grote achterruit, dat doorloopt tot het midden van het dak. Bij De Ramentinter wordt de achterruit uit één stuk hoogwaardige blindeerfolie gemonteerd. Dit is uniek!

Welke Tesla modellen kunnen geblindeerd worden?

Wij kunnen alle Tesla modellen blinderen. De Tesla Model S en Tesla Model 3 zijn momenteel het populairst.

Wat kost een Tesla blinderen?

De prijzen voor blinderen zijn afhankelijk van het model Tesla en klantspecifieke wensen. Vraag om een offerte op maat en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie.