Decoratiefolie

Heeft u weleens overwogen om decoratiefolie te gebruiken voor bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand? Wanneer u dit overweegt bent u bij De Ramentinter aan het juiste adres en kunt u tegen scherpe prijzen kwalitatief hoge decoratiefolie bestellen. Op deze pagina geven wij u meer informatie over welke mogelijkheden u heeft met decoratiefolie en wat de voordelen van decoratiefolie zijn.

Gelijk meer weten over onze prijzen? Neem via gerust contact met ons op!

Een nette oplossing

Om uw kantoor of woning een mooie uitstraling te geven is het aanbrengen van decoratieve raamfolie een nette oplossing. De Ramentinter heeft een uitgebreid assortiment decoratieve raamfolies. U kunt hierbij denken aan: verschillende patronen en kleuren. Ook is het mogelijk om gebouw raamfolie op maat en volgens eigen ontwerp te laten (uit)snijden. Hierdoor is het mogelijk om een bepaald patroon of zelfs uw bedrijfslogo als raamfolie aan te brengen. Dit zorgt uiteindelijk voor een professionelere en luxe uitstraling van uw kantoor of woning.

Raamfolie met eigen logo

De Ramentinter biedt u uitgebreide mogelijkheden om een eigen ontworpen patroon of logo te ‘plotten’. Hierbij wordt met behulp van de computer en een speciale machine raamfolie op de millimeter nauwkeurig uitgesneden. De uitstraling en zichtbaarheid van uw winkel of bedrijf kan sterk vergroot worden met een bedrijfslogo op uw ramen.

Decoratiefolie aanbrengen in uw huis

Raamfolie is naast bedrijfspanden ook erg geschikt voor particuliere woningen. Bij De Ramentinter vindt u namelijk ook folies die geschikt zijn voor uw interieur. Hiermee kunt u uw interieur een nieuwe look geven door decoratiefolie aan te brengen in uw woning. Doordat wij een erg uitgebreid assortiment hebben heeft u de keuze uit veel verschillende soorten decoratiefolie, zo kunt u een folie kiezen die goed past bij uw interieur.

Offerte aanvragen?

Waarom De Ramentinter?

Minder inkijk

Naast dat decoratiefolie erg sfeervol voor uw interieur is, zorgt het er ook voor dat u minder inkijk in uw huis heeft. Vaak zetten we vazen met bloemen op de vensterbank en daarnaast een aantal planten om zo min mogelijk inkijk te creëren in onze woning. Met decoratiefolie kunt u dit eenvoudig oplossen. Zo kunt u een deel of uw volledige raam voorzien van decoratiefolie. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld een decoratieve lijn aan te brengen op uw raam waardoor het een stuk minder toegankelijk wordt om bij u naar binnen te kijken. Decoratiefolie is dus ook erg nuttig om uw privacy te bewaren. Dit zorgt er onder andere ook voor dat voorbijgangers minder zicht hebben op uw eigendommen.

Decoratiefolie is er ook zonwerend

Decoratiefolie is naast de geschiktheid voor uw interieur en uw privacy ook zonwerend. Hierdoor voorkomt u dat er verkleuringen optreden op objecten in uw huis. Wanneer een bank veel zonlicht en dus UV-stralen opvangt, kan deze gaan verkleuren. Dit is erg zonde als u net een Decoratiefolie is naast de geschiktheid voor uw interieur en uw privacy ook zonwerend. Hierdoor voorkomt u dat er verkleuringen optreden op objecten in uw huis. Wanneer een bank veel zonlicht en dus UV-stralen opvangt, kan deze gaan verkleuren. Dit is erg zonde als u net een nieuwe bank heeft aangeschaft. Door folie te plaatsen voor uw raam voorkomt u dit probleem en bespaart u een hoop kosten omdat u nog jarenlang van uw bankstel kunt genieten. Daarnaast kan het voor bedrijven erg veel geld schelen wanneer folie ook nog eens zonwerend is. Dit komt doordat zonwerende folie ook veel warmte tegen houdt. Hierdoor hoeft u veel minder gebruik te maken van een airco die erg veel energie kost.

Inbraakwerend

Decoratiefolie is niet alleen zonwerend maar ook inbraakwerend en veilig. Wanneer decoratiefolie is aangebracht aan uw deuren of aan uw ramen vertraagt dit inbrekers. Daarnaast zorgt deze folie er ook voor dat ramen minder vatbaar zijn voor vandalisme. Wanneer er een ongeluk gebeurt en een raam kapot gaat, zorgt ook hier decoratiefolie voor een veiligere situatie. Dit komt doordat er minder glassplinters van het raam afkomen wanneer deze breekt.

Decoratieve raamfolie aanbrengen is vakwerk

In bouwmarkten en bij hobbywinkels zijn doe-het-zelf raamfolies verkrijgbaar. Deze zijn vaak van slechte kwaliteit, ook het aanbrengen hiervan is het echter niet altijd zo makkelijk als de verpakking doet geloven. De Ramentinter heeft een uitgebreid assortiment en veel ervaring in het aanbrengen van raamfolie. Door een professional uw ramen te laten voorzien van hoogwaardige decoratieve raamfolie voorkomt u dat de raamfolie gekreukeld of gefrommeld op de ramen zit.

De voordelen van De Ramentinter

Bij De Ramentinter garanderen wij u kwaliteit. Naast het vakkundig aanbrengen van de decoratiefolie zorgen wij er ook voor dat de decoratiefolie van hoge kwaliteit is. Wij werken namelijk enkel met folie van de beste leveranciers waar wij mee samenwerken. Daarnaast volgen onze medewerkers ook diverse trainingen. Hierdoor blijft onze kennis over decoratiefolie en het aanbrengen hiervan up-to-date. Naast kennis en ervaring bieden wij ook veel service aan. Zo geven wij u onder andere een levenslange garantie aan op al ons werk. Bij De Ramentinter werken we erg flexibel. We begrijpen namelijk dat het niet altijd uitkomt om decoratiefolie aan te laten brengen bij u thuis of in uw bedrijfspand. Daarom brengen wij zeven dagen per week de decoratiefolie aan bij u thuis of in uw bedrijfspand, ook in de avonden!

Projecten waar we trots op zijn

Wij hebben onder andere de volgende bedrijven geholpen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor decoratiefolie

Wanneer u geïnteresseerd bent in decoratiefolie van De Ramentinter kunt u allereerst eenvoudig een offerte bij ons opvragen. Op onze website vindt u een button waar u een offerte op kunt vragen. Als u de offerte aanvraagt is het handig om dit zo nauwkeurig mogelijk te doen. Dan kunnen wij u een overzichtelijke offerte toesturen met daarin heldere prijzen. Als u akkoord gaat met de offerte kunt u telefonisch met ons een afspraak inplannen. Zodra u per e-mail de afspraak bevestigt heeft zorgen wij ervoor dat de decoratiefolie nauwkeurig en professioneel geplaatst zal worden.

Zijn er nog onduidelijkheden

Heeft u nog vragen? Op onze veelgestelde vragen pagina vindt u antwoord op allerlei vragen. Daarnaast kunt u ons per e-mail en telefonisch bereiken. Heeft u geen vragen maar wilt u weten wat eerdere klanten van ons werk vonden? Leest u dan de ervaringspagina op onze website en ontdek wat anderen van ons vinden. Daarnaast kunt u ook bij ons langskomen om meer informatie te verkrijgen. Wij zijn op maandag tot en met zaterdag geopend van 9:00-18:00 uur, op zondag zijn we gesloten. Wanneer u bij ons wilt langskomen is het handig om vooraf even te bellen. Het kan namelijk zo zijn dat we aan het werk zijn op locatie.

Bestel uw decoratiefolie bij De Ramentinter

Bent u op zoek naar decoratiefolie? Bestelt u deze dan bij De Ramentinter. Door ons uitgebreide assortiment heeft u veel keuze en kunt u de juiste decoratiefolie kiezen voor uw woning of bedrijfspand. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid zal ervoor zorgen dat de decoratiefolie op een juiste manier aangebracht zal worden zodat u er nog jarenlang van kunt genieten.

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen

Meer dan 15 jaar ervaring en een vertrouwd adres in raamfolie montage

Recensies van klanten die u voorgingen

Naast het tinten van ramen en ruiten van auto’s voeren we foliemontage ook uit op de ruiten van gebouwen en panden. Dit doen we met dezelfde passie en vakmanschap als bij auto’s. We hopen dan ook dat onze klanten die gebruikmaken van deze service daarna tevreden zijn en van meer comfort kunnen genieten in het gebouw. Met zonwerende folie zal het verschil namelijk al vrij snel te merken zijn! Hebben we de ramen van uw gebouw voorzien glasfolie? Ook dan horen we graag hoe u onze service ervaren heeft! 

Laat gerust een recensie achter hierdoor kunnen wij onze service verder verbeteren. Service op de eerste plaats Het kan uiteraard voorkomen dat u nog vragen heeft aan de hand van onze dienstverlening. We helpen u graag verder, ook wanneer de werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd. Bij De Ramentinter staat service namelijk hoog in het vaandel! Neem daarom gerust contact met ons op indien u nog vragen of opmerkingen heeft, dan bekijken we graag hoe we u daarin van dienst kunnen zijn of uw vragen kunnen beantwoorden.

Optimale privacy met geblindeerde autoruiten

De Ramentinter, strategisch gelegen en bedienend een uitgestrekt gebied inclusief Delft, staat klaar om zowel auto's als gebouwen te voorzien van de benodigde folies, zoals anti-inkijk folie, zonwerende folie en decoratiefolie. Wij komen naar uw locatie in Delft om uw behoeften te inventariseren en u te voorzien van passend advies over de beste blindeeroplossing voor uw situatie. Het tinten van uw autoruiten voeren wij professioneel uit in onze werkplaats in Delfgauw. Bij De Ramentinter kunt u rekenen op hoogwaardige service en volledige certificering.