Raamfolie gebouwen

Voor montage van raamfolie voor gebouwen bent u bij De Ramentinter ook aan het juiste adres. Het kiezen en monteren van de juiste raamfolie vereist deskundigheid en ruime ervaring. Raamfolie aanbrengen op de ramen van gebouwen en kantoren gebeurt om diverse redenen steeds vaker, maar ook voor particuliere woningen biedt raamfolie veel voordelen. Voor elk type pand en toepassing is een juiste gebouwen raamfolie leverbaar.

We beschikken over een ruim assortiment gebouw raamfolies met verschillende eigenschappen en hoogwaardige prestaties.  De raamfolies zijn onder te verdelen in verschillende categorieën.

Wat zijn de soorten gebouw raamfolie?

We beschikken over een ruim assortiment gebouw folies met verschillende eigenschappen en hoogwaardige prestaties. Doorgaans gebruiken we vier type raamfolie, namelijk: zonwerende of warmtewerend folie, anti-inkijk raamfolie, decoratieve raamfolie en veiligheidsfolie. Hoewel de voorgenoemde voordelen elkaar bij de verschillende soorten vaak overlappen, zijn er specifieke soorten die toch beter zijn in bepaalde eigenschappen dan anderen. Er zijn dus categorieën binnen de raamfolies voor woningen en bedrijfspanden. Deze raamfolies zijn onder te verdelen in vier verschillende categorieën.

Zonwerende folie / Warmtewerende folie

Zonwerende raamfolie is een glasfolie voor op het raam waarmee de meeste zonnewarmte geweerd wordt. Naast het weren van zonnewarmte en fel licht heeft de raamfolie voor gebouwen ook andere positieve eigenschappen zoals het verminderen van schitteringen en nagenoeg uitsluiten van binnendringende UV-straling.

Anti-inkijk raamfolie

Het zicht van buiten naar binnen belemmeren kan om diverse redenen wenselijk zijn. Om de privacy te vergroten of om de kans op inbraak te verminderen doordat niet te zien is welke spullen erbinnen liggen wordt er anti-inkijk raamfolie gebruikt. Er zijn diverse subsoorten raamfolies die de inkijk verhinderen en privacy verhogen.

Waarom De Ramentinter?

Decoratieve raamfolie met patroon op maat

Naast raamfolies met een praktisch nut zoals zonwering of anti-inkijk zijn er ook decoratieve raamfolies verkrijgbaar. Denk aan de melkglas folies die eventueel in een bepaald patroon aan te brengen zijn. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijfslogo in ons gebouwen raamfolie te laten aanbrengen. De mogelijkheden hierin zijn zeer uitgebreid. U kunt uw specifieke wensen betreft ontwerp bij ons kwijt.

Veiligheidsfolie

Glas voorzien van deze folie zal bij breuk geen splinters of scherven opleveren. Hierdoor wordt deze raamfolie ook wel inbraak vertragende folie genoemd. Veiligheidsfolie kenmerkt zich door zijn uitstekende schokresistentie en goede warmtebescherming. Deze folie wordt vaak gebruikt bij zorginstellingen, scholen, kinderdagverblijven, industriegebouwen en woningen.

Onze projecten waar we trots op zijn.

Wij hebben onder andere de volgende bedrijven geholpen

Waarom raamfolie op gebouwen laten aanbrengen?

Zon- en warmtewerend, UV werend, Inkijkwereld, energie besparend en een verbeterde uitstraling zijn enkele voordelen van raamfolie voor kantoren, woningen en andere gebouwen. Wellicht heeft u slechts één van deze voordelen in uw gedachten, maar het fijne van gebouw raamfolie is dat u de andere voordelen er in veel gevallen ook bij krijgt. De volgende eigenschappen zorgen ervoor dat men steeds meer voor raamfolie kiest.

De raamfolie voor panden zorgt ervoor dat de zonnewarmte en straling tegen wordt gehouden. U zult daardoor op een zomerdag nooit meer het gevoel hebben dat u in een broeierige ruimte zit, maar juist op een aangename plaats.

UV-straling zorgt er helaas voor dat voorwerpen na verloop van tijd verkleuren. Wanneer u bijvoorbeeld thuis gordijnen heeft krijgen die al vrij snel een doffe verkleuring aan de kant van het raam. Hetzelfde gebeurt met meubels en andere voorwerpen. Raamfolie voorkomt dit omdat maar liefst 99% van die UV-straling wordt geweerd.

Raamfolie voor gebouwen zorgt er met een tintje voor dat anderen minder makkelijk naar binnen kunnen kijken. Dit verhoogt de privacy zonder dat u altijd met de gordijnen dicht hoeft te zitten. Daarnaast wordt ook de veiligheid verbetert. Er kan minder makkelijk worden bekeken wat er bij u binnen staat waardoor uw huis of kantoor minder snel een aantrekkelijk wordt voor inbraken.

Energie besparen doen we erg graag. Het scheelt in de kosten en is goed voor het milieu. Raamfolie draagt hieraan bij omdat het warmte weert. De airco hoeft daardoor veel minder hard te werken.

Met een raamfolie gaat zowel het uiterlijk als de functionaliteit van een ruimte er mooi op vooruit. Dat is prettig bij het wonen evenals het werken.

Raamfolie zorgt ervoor dat uw ruiten veel moeilijker zullen breken. Het glas wordt immers door de folie op ieder punt aan elkaar geplakt. Mocht de ruit toch volledig breken dan zullen er geen scherven en splinters verspreid liggen. De folie houdt het netjes bij elkaar. Dit werkt in het voordeel van de veiligheid alsmede dat het een inbraak vertragende functie heeft.

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen

Meer dan 15 jaar ervaring en een vertrouwd adres in raamfolie montage

Recensies van klanten die u voorgingen

Naast het tinten van ramen en ruiten van auto’s voeren we foliemontage ook uit op de ruiten van gebouwen en panden. Dit doen we met dezelfde passie en vakmanschap als bij auto’s. We hopen dan ook dat onze klanten die gebruikmaken van deze service daarna tevreden zijn en van meer comfort kunnen genieten in het gebouw. Met zonwerende folie zal het verschil namelijk al vrij snel te merken zijn! Hebben we de ramen van uw gebouw voorzien glasfolie? Ook dan horen we graag hoe u onze service ervaren heeft! 

Laat gerust een recensie achter hierdoor kunnen wij onze service verder verbeteren. Service op de eerste plaats Het kan uiteraard voorkomen dat u nog vragen heeft aan de hand van onze dienstverlening. We helpen u graag verder, ook wanneer de werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd. Bij De Ramentinter staat service namelijk hoog in het vaandel! Neem daarom gerust contact met ons op indien u nog vragen of opmerkingen heeft, dan bekijken we graag hoe we u daarin van dienst kunnen zijn of uw vragen kunnen beantwoorden.

Wat kost gebouw raamfolie?

De totale kosten zijn afhankelijk van afmeting, type glas, de situatie en het type folie. Hier is geen standaard voor. Vraag naar een offerte op maat voor vrijblijvend advies.

Onze service

Op afspraak komen we bij u langs om de raamfolie voor gebouwen te plaatsen. We zorgen ervoor dat de raamfolie vakkundig gemonteerd wordt en werken alles uiteraard netjes af. Daarnaast geven we bij De Ramentinter een garantie tot 10 jaar op aangebrachte folie (afhankelijk van het type folie). Binnen deze garantie valt onder anderen het loslaten van de folie, het barsten van de folie en het verkleuren van de ruitfolie. Doordat de folie die wij leveren uiterst hard is voorkomt deze uit zichzelf al veel oneffenheden en is deze tevens krasbestendig. Ook wij plaatsen raamfolie voor bedrijven.

Wilt u meer informatie over deze of andere types folie neem dan contact met ons op. We helpen u graag!