Werkwijze

Het tinten van autoramen is secuur vakwerk. Alleen als de folie op de juiste manier en met uiterste precisie wordt aangebracht is de lange levensduur te garanderen. De Ramentinter heeft voor autoramen tinten een speciale werkplaats ingericht waarin de omgeving en de middelen speciaal zijn toegespitst op kwalitatieve geblindeerde ramen afleveren. De raamfolie wordt aan de binnenzijde van de autoramen geplakt.

Demonteren ruiten portieren voor de beste geblindeerde ramen

Indien mogelijk worden alle ruiten van de portieren gedemonteerd voor het tinten. Door deze werkwijze voor autoramen tinten kan het glas in zijn geheel getint worden en is het resultaat het best. Door de grotere bewegingsvrijheid kan de folie goed worden aangebracht tot de uiterste rand. Strakker gaat niet!

Dot-matrix behandeling. Uniek in de regio!

U ziet ze weleens rijden, auto’s die voorzien zijn van raamfolie die rondom de vaste ruiten een witte/zilverachtige rand rondom de folie hebben. De Ramentinter is een van de eerste bedrijven en zeker in de regio die bij 90% van de modellen/ vaste autoruiten een dot-matrix behandeling kan uitvoeren. Dit houdt in dat de folie op een zeer vakkundige manier gemonteerd wordt waardoor je deze “witte” rand niet of nauwelijks ziet op uw autoraamfolie.

Certificaat voor getinte autoramen volgens normen

Voor de autoramen van de voorportieren geldt een beperking met betrekking tot de lichtdoorlaatbaarheid en de folies die er daardoor gebruikt mogen worden. Dit heeft te maken met de wetgeving rondom ramentinten die is opgelegd door het OM, de KLPD en de Europese richtlijn. De Ramentinter levert bij geblindeerde ramen van de voorportieren daarom een certificaat waarop vermeld staat welk type folie er gebruikt is en dat deze valt binnen de gestelde normen.

Voorbereidingen voorafgaand aan het tinten van uw autoramen

De werkplaats van De Ramentinter is dusdanig ingericht dat stofdeeltjes tot een minimum beperkt worden. Het is echter belangrijk dat ook zoveel mogelijk stof afkomstig van het voertuig wordt voorkomen. Daarom dient de auto vooraf gewassen te worden i.v.m de stofgevoeligheid van de folie. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit leveren voor het uw autoruiten tinten. Overtollige zaken zoals kinderzitjes en andere lossen spullen kunnen het best worden thuisgelaten.

Waarom De Ramentinter?

Voorbeelden getinte autoruiten

We begrijpen goed dat u eerst enkele voorbeelden van getinte auto’s wilt zien voordat u een offerte opvraagt. We hebben al veel tevreden klanten mogen ontvangen en willen u ook graag tot dienst zijn.

Wij tinten onder andere de volgende merken

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen

Meer dan 15 jaar ervaring en een vertrouwd adres in raamfolie montage

Recensies van klanten die u voorgingen

Naast het tinten van ramen en ruiten van auto’s voeren we foliemontage ook uit op de ruiten van gebouwen en panden. Dit doen we met dezelfde passie en vakmanschap als bij auto’s. We hopen dan ook dat onze klanten die gebruikmaken van deze service daarna tevreden zijn en van meer comfort kunnen genieten in het gebouw. Met zonwerende folie zal het verschil namelijk al vrij snel te merken zijn! Hebben we de ramen van uw gebouw voorzien glasfolie? Ook dan horen we graag hoe u onze service ervaren heeft! 

Laat gerust een recensie achter hierdoor kunnen wij onze service verder verbeteren. Service op de eerste plaats Het kan uiteraard voorkomen dat u nog vragen heeft aan de hand van onze dienstverlening. We helpen u graag verder, ook wanneer de werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd. Bij De Ramentinter staat service namelijk hoog in het vaandel! Neem daarom gerust contact met ons op indien u nog vragen of opmerkingen heeft, dan bekijken we graag hoe we u daarin van dienst kunnen zijn of uw vragen kunnen beantwoorden.