Tesla autoruiten tinten

Wat is blinderen?

Wij tinten autoruiten van alle Tesla modellen. Wat maakt de ruiten van een Tesla bijzonder? Vooral de Tesla Model 3 is een heel bijzonder model. De Tesla Model 3 heeft namelijk een grote achterruit, dat doorloopt tot het midden van het dak. Bij De Ramentinter wordt de achterruit uit één stuk hoogwaardige blindeerfolie gemonteerd. Dit is uniek, want bij veel bedrijven bestaat de folie uit delen. In de onderstaande video is een voorbeeld te zien met een Tesla Model 3 van een klant bij De Ramentinter. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Tesla blinderen met één stuk folie

De Ramentinter is gespecialiseerd in het blinderen van autoruiten. Door jarenlange ervaring hebben we de vereist kennis die nodig is om een Tesla te blinderen met het beste resultaat. Een Tesla Model 3 heeft namelijk een bijzonder grote achterruit, dat doorloopt over het dak. Dit vormt een uitdaging. Wij hebben hiervoor de juiste ervaring en hebben meerdere Tesla’s geblindeerd met een uitstekend eindresultaat. Naast het blinderen van het achterruit en het dak, kunnen we ook de ruiten blinderen van de achterdeuren. Op deze manier heeft u meer pricacy en optimaal zicht naar buiten.

Alle Tesla modellen

Wij blinderen alle Tesla modellen. Het materiaal dat wij gebruiken is van topkwaliteit en krasvrij. Bij het aanbrengen van blindeerfolie krijgt u de keuze uit verschillende soorten blindeerfolie variërend in lichtdoorlatendheid. De folie soorten beschermen tegen uv-straling en bieden meer privacy. Bovendien zal het de uitstraling en waarde van uw Tesla verhogen.

Onze werkwijze

Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Na aanvraag ontvangt u een prijsopgave. Bij akkoord plannen we een afspraak en kunt de Tesla bij ons afleveren. Op verzoek kunnen wij een leenauto aanbieden/ Wij bieden levenslange garantie op ons werk en maken alleen gebruik van de beste kwaliteit materialen. Zodra de auto geblindeerd is wordt u gebeld en kunt de auto komen ophalen. Ook uw Tesla laten blinderen met het beste eindresultaat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de wettelijk eisen. Wij denken met u mee en adviseren altijd wat gepast is volgens de wet, zodat u niet voor problemen komt te staan. Indien u uw voorportieren laat tinten kunt u van ons een certificaat krijgen, waarin staat vermeld dat de blindeerfolie aan de wettelijke eisen voldoen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Zoekt u een specialist voor het tinten van ramen van uw auto, bedrijfsvoertuig of bedrijfspand? Wij helpen u snel en vakkundig. Wij werken uitsluitende met hoogwaardige blindeerfolie van de beste merken. Kwaliteit en service naar de klant is onze hoogste prioriteit. Door het werken met een DOT-Matrix behandeling bieden wij een perfect afwerking. Daarnaast bieden wij elke klant een gratis leenauto. Vragen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar een offerte op maat.

Waarom De Ramentinter?

Voorbeelden getinte autoruiten

Audi, Skoda, Volkswagen, Mercedes, Tesla, SEAT, Dacia, Kia, Porsche en alle andere merken. Wij bieden oplossingen voor elk merk en type auto. Dit doen wij alleen met hoogwaardige blindeerfolie en een perfecte afwerking. Bekijk voorbeelden met getinte autoruiten van tevreden klanten uit regio Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer en uiteraard ook uit andere steden van het land.

Wij tinten onder andere de volgende merken

Wetgeving over blinderen

Het is wettelijk toegestaan om autoruiten te blinderen. Belangrijkste aandachtspunten zijn ruiten van de voorportieren. De voorportieren moeten aan de eis van 55% voldoen. Op deze manier voorkomt u een bekeuring of problemen tijdens de Apk-keuring. De andere ruiten mogen heel donker zijn (5%), zolang er buitenspiegels aanwezig zijn op uw auto of bedrijfsvoertuig. Wij controleren de folie met meetapparatuur en indien gewenst kunnen wij u ook een certificaat van goedkeuring meegeven.

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen

Meer dan 15 jaar ervaring en een vertrouwd adres in raamfolie montage

Recensies van klanten die u voorgingen

Naast het tinten van ramen en ruiten van auto’s voeren we foliemontage ook uit op de ruiten van gebouwen en panden. Dit doen we met dezelfde passie en vakmanschap als bij auto’s. We hopen dan ook dat onze klanten die gebruikmaken van deze service daarna tevreden zijn en van meer comfort kunnen genieten in het gebouw. Met zonwerende folie zal het verschil namelijk al vrij snel te merken zijn! Hebben we de ramen van uw gebouw voorzien glasfolie? Ook dan horen we graag hoe u onze service ervaren heeft! 

Laat gerust een recensie achter hierdoor kunnen wij onze service verder verbeteren. Service op de eerste plaats Het kan uiteraard voorkomen dat u nog vragen heeft aan de hand van onze dienstverlening. We helpen u graag verder, ook wanneer de werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd. Bij De Ramentinter staat service namelijk hoog in het vaandel! Neem daarom gerust contact met ons op indien u nog vragen of opmerkingen heeft, dan bekijken we graag hoe we u daarin van dienst kunnen zijn of uw vragen kunnen beantwoorden.