Raamfolie auto aanbrengen

Wat is auto raamfolie?

Auto raamfolie is een blindeerfolie met een verduisterende tint dat geplakt wordt op de ruiten van een auto. Raamfolie wordt in de professionele wereld ook wel windowfilm genoemd. Voor consumenten staat raamfolie bekend als ramen tinten of blinderen.

Raamfolie bestaat in verschillende soorten en merken. Lichte en donkere tinten tot complete verduistering. Bij Deramentinter.nl werken wij uitsluitend met de beste merken windowfilm en dragen wij zorg voor een perfecte afwerking met levenslange garantie. Het professioneel aanbrengen van auto raamfolie op uw auto of bedrijfsvoertuig zorgt voor veel voordelen.

Wat zijn de voordelen van auto raamfolie?

Lichtdoorlaatbaarheid van raamfolies voor autoruiten is niet het enigste voordeel. Meer privacy en het beschermen van het interieur van uw voertuig tegen verkleuring door UV-straling zijn andere voordelen. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de waarde verhogende voordelen. Bescherm uw auto tegen warmte en zonlicht. Verbeter de uitstraling met een hoogwaardige folie. Het voordeel van onze werkwijze is levenslang garantie op onze diensten. Daarnaast werken wij met krasbestendige materialen tijdens het aanbrengen van raamfolie voor het beste resultaat. Op aanvraag bieden wij onze klanten een gratis leenauto.
✔ Inbraakvertragend
✔ Warmtewerend
✔ Privacy verhogend
✔ Verhoogd veiligheid
✔ Verbeterde uitstraling
✔ Beste kwaliteit afwerking
✔ Levenslange garantie
✔ Gecertificeerd specialist
✔ Gratis leenauto

DOT-Matrix behandeling

Als een van de weinige werken wij met een DOT-Matrix behandeling. Bij veel bedrijven wordt deze behandeling niet uitgevoerd waardoor u op de vaste autoruiten rondom een witte of zilverkleurige rand ziet. Wij passen deze DOT-Matrix behandeling altijd standaard toe. Dit betekent dat bij 90% van alle autoruiten u niet of nauwelijks een witte rand ziet om de ruiten.

Welke soorten blindeerfolie worden gebruikt?

Wij werken met de beste soorten en kwaliteit blindeerfolie van merken, zoals: 3M, LLumar en Eastman. Wij bieden een ruim assortiment aan raamfolie. Deze variëren in lichtdoorlaatbaarheid en de mate waarin zij zonnewarmte weren. In de onderstaande tabel ziet u de verschillen raamfolies voor autoruiten die wij aanbieden.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Carbon 70 folie voor uw voorportieren. Deze folie is wettelijk toegestaan voor uw voorportieren en heeft een lichte gradatie en warmtewering. Het tegenovergestelde is de 5% folie waarmee u kiest voor maximale warmtewering en maximaal inkijkwering van buitenaf. De privacy van uw passagiers en waardevolle spullen is hiermee gegarandeerd. Let wel: De 5% folie is niet toegestaan voor uw voorportieren. Wij bieden alle klanten een gepast advies op maat.

Wat kost raamfolie?

Het aanbrengen van raamfolie is verschillend per auto. Er bestaat geen vast tarief. We ontvangen regelmatig vragen over de prijzen en kosten. De kosten voor het tinten zijn afhankelijk van het merk en type auto. In de ene auto zit meer werk dan de andere. Ook de oppervlakte, moeilijkheidsgraad en specifieke wensen of eisen spelen ook een rol. Daarom is het onmogelijk een vast bedrag te bepalen. Voorop staat onze kwaliteit, afwerking en service. Wij bieden alle klanten gebruik te kunnen maken van onze leenauto. Hiernaast werken volgens een DOT-Matrix behandeling, waardoor de afwerking uitstekend is! Wij bieden levenslang garantie. Vraag vrijblijvende naar een prijsopgave voor uw auto of bedrijfsvoertuig.

Waarom De Ramentinter?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Onze werkwijze

Vooraf bespreken we uw wensen en komen we met een gepast advies. Ook de kosten maken we vooraf kenbaar. We plannen een afspraak, wanneer het u uitkomt. U kunt gratis gebruik maken van onze leenauto, zodat u altijd mobiel blijft. Voordat de auto afgeleverd wordt vragen wij de klanten het voertuig te wassen. Zodra de auto is afgeleverd in onze werkplaats kunnen we van start gaan. Ruiten van de portieren worden gedemonteerd, waardoor deze grondig gereinigd en ontvet kunnen worden. De folie wordt op maat gesneden. Wij snijden nooit rechtstreeks met een mes op uw ruiten. Hierdoor blijft de ruit onbeschadigd. Door de folie te verwarmen wordt de folie in de juiste vorm vervormd. Ook het gedeelte glas, wat normaal nog in uw portier blijft zitten, wordt mee geplakt. Vaste ruiten of te wel gelijmde ruiten worden niet gedemonteerd. Maar ook op deze ruiten kunt u van ons een perfecte afwerking verwachten. Deze ruiten hebben in de meeste gevallen een matrix rand. Door deze zwarte raster rand ontstaat een witte luchtrand. Dit is van buitenaf vaak te zien. Door onze unieke werkwijze kunnen wij in de meeste gevallen en bij 90% van de autoruiten de folie zo monteren dat deze witte rand niet of nauwelijks zichtbaar is. Dit is uniek en zorgt voor de beste afwerking. Zodra we klaar zijn ontvangt u van ons bericht om uw auto of bedrijfsvoertuig om te komen halen. Het aanbrengen van getint raamfolie is secuur werk. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Onze projecten waar we trots op zijn.

Inmiddels hebben we al honderden klanten geholpen met een professionele afwerking van raamfolie op ruiten van auto’s, bedrijfsvoertuigen en gebouwen. Wij verzorgen raamfolie bij alle merken en type auto’s, van Tesla tot Ford, Volkswagen, Skoda, Mercedes, Porsche en veel meer. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van onze klanten. Ook hebben we enorm veel mooie en positieve recensies van onze klanten uit regio RotterdamDen HaagZoetermeer en ver daarbuiten.

Wij tinten onder andere de volgende merken

Wet- en regelgeving bij raamfolie

Raamfolie aanbrengen op de ruiten van uw auto of bedrijfsvoertuig is wettelijk toegestaan. Ook voor de APK is raamfolie geen probleem, zolang het aan een aantal voorwaarden voldoet. Zo moeten de voorportieren een minimale lichtdoorlatendheid hebben van 55%. Bij De Ramentinter zorgen we er altijd voor dat uw auto binnen de wettelijke norm blijft. Dit controleren we met meetapparatuur, zodat hier geen twijfel over bestaat. De overige ruiten mogen zo donker worden als u maar wilt, mits er een rechter buitenspiegel aanwezig is op de auto. 

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen

Meer dan 15 jaar ervaring en een vertrouwd adres in raamfolie montage

Recensies van klanten die u voorgingen

Naast het tinten van ramen en ruiten van auto’s voeren we foliemontage ook uit op de ruiten van gebouwen en panden. Dit doen we met dezelfde passie en vakmanschap als bij auto’s. We hopen dan ook dat onze klanten die gebruikmaken van deze service daarna tevreden zijn en van meer comfort kunnen genieten in het gebouw. Met zonwerende folie zal het verschil namelijk al vrij snel te merken zijn! Hebben we de ramen van uw gebouw voorzien glasfolie? Ook dan horen we graag hoe u onze service ervaren heeft! 

Laat gerust een recensie achter hierdoor kunnen wij onze service verder verbeteren. Service op de eerste plaats Het kan uiteraard voorkomen dat u nog vragen heeft aan de hand van onze dienstverlening. We helpen u graag verder, ook wanneer de werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd. Bij De Ramentinter staat service namelijk hoog in het vaandel! Neem daarom gerust contact met ons op indien u nog vragen of opmerkingen heeft, dan bekijken we graag hoe we u daarin van dienst kunnen zijn of uw vragen kunnen beantwoorden.