• Autoruiten tinten – Autoramen tinten

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van autoruiten tinten? De Ramentinter is dé raamfolie specialist voor auto’s en gebouwen. Naast het aanbrengen van diverse soorten raamfolies voor gebouwen op een professionele en kwalitatieve wijze zijn wij gespecialiseerd in autoruiten tinten. Dit vraagt om vakkennis, deskundigheid en professionaliteit.
Steeds meer mensen zijn zich bewust van de waardeverhogende voordelen van het tinten van autoramen. We zetten de #5 belangrijkste voordelen van autoramen tinten op een rijtje.

De #5 voordelen van autoruiten tinten

Warmtewerend.  Raamfolie op uw autoruiten reduceert warmte van zonlicht tot wel 78%.
 Inkijkwerend.  Afhankelijk van de soort raamfolie voor autoruiten wordt het zicht van buiten naar binnen beperkt en geeft dit meer privacy.
 Uitstraling.   Het aanbrengen van raamfolie geeft uw auto een luxe uitstraling en financiële meerwaarde.
Veiligheid.  Bij vandalisme of een ongeluk heeft u door de folie op uw autoruiten geen last van rondvliegend glas.
• UV-werend.  De hoogwaardige autoraamfolie houdt 99% schadelijke UV-straling tegen en voorkomt verkleuring van het interieur van uw auto.

Topservice – Autoramen tinten met levenslange garantie

Bij De Ramentinter kunt u 6 dagen per week volgens afspraak terecht. We begrijpen dat uw auto een kostbaar bezit is en we gaan hier dan ook zorgvuldig mee om. Uw auto is bij ons in goede handen! Terwijl wij bezig zijn met het tinten van uw autoruiten, kunt u gratis gebruik maken van de leenauto. Tevens geven we op al ons werk levenslange garantie.

Kwaliteit & Werkwijze – Autoruiten tinten is vakwerk

Bij De Ramentinter geen haastig werk, we nemen de tijd om goed vakwerk af te leveren. We monteren de raamfolie volgens de enige juiste werkwijze. We demonteren alle portierruiten zodat we het autoruiten tinten op de beste manier kunnen uitvoeren en u het beste resultaat kunnen bieden. Bij 90% van de vaste ruiten kunnen we een dot-matrix behandeling uitvoeren. Hierdoor krijg je geen witte randen rondom de ruiten. Hierin zijn we uniek in de regio! Ook hanteren wij een werkwijze waarbij we niet met een mes op uw ruit snijden. U merkt het verschil! Nadat de ruiten voorzien zijn van “Hoogwaardige” windowfilms, worden deze weer vakkundig teruggeplaatst. Bent u benieuwd naar enkele resultaten van De Ramentinter? Bekijk dan snel onze voorbeelden getinte autoruiten.

Assortiment raamfolies – verschillende tinten

De Ramentinter heeft een breed assortiment folie tinten waaruit u kunt kiezen. Vanaf de 55% folie, welke geschikt is voor het tinten van de ruiten van uw voorportieren t/m de 5% folie (meest donkere folie). Besluit u om ook uw voorportieren te tinten dan krijgt u hier een certificaat bij dat deze volgens de wettelijke normen voor autoruiten tinten getint zijn.

  • 55%  folie (Carbon 70):   Geschikt voor de voorste autoruiten. (wettelijk toegestaan)
  • 35%  folie :   Licht getinte gradatie, beperkte warmtewering.
  • 20%  folie:    Hoge warmtewering, gelijk aan voertuigen die fabriek af zijn getint.
  • 15%  folie:    Hetzelfde als de 20% folie alleen een fractie donkerder van zicht.
  • 5%  folie:      Maximale warmtewering en maximale inkijkwering voor getinte autoruiten

tinten

Verschil tussen ramen coaten en ramen plakken met folie?

Ramen met coating zijn niet kleurvast. De kleur van de coating wordt beïnvloed door zonlicht waardoor er na verloopt van tijd een paars/blauwe kleur ontstaat. Daarbij heeft de coating geen krasbestendige toplaag. Indien u kiest voor raamfolie voor autoruiten om uw ramen te blinderen dan kiest u voor een kleurvaste én krasbestendige film.

Wilt u meer informatie over deze of andere types folie neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

de Ramentinter
Distributieweg 46 DelfgauwZH2645EJ Netherlands 
 • 0643281371