Recensies

Bij De Ramentinter gebruiken we uitsluitend materialen van de aller beste kwaliteit wanneer we uw ramen of gebouwen tinten. Daarbij zijn we er trots op dat ook het werk dat we afleveren van topkwaliteit is. We begrijpen echter heel goed dat u dit ook graag van eerdere klanten hoort. Zij kunnen u precies vertellen hoe zij onze service en producten hebben ervaren. Daarom hebben we de klanten die u voorgingen gevraagd om hun mening over hun ervaring met De Ramentiner te delen!  

Bekijk hieronder aan de pagina de recensies van voorgaande klanten!

Recensies ramen laten tinten 

Een van de dingen waar we goed in zijn is het tinten van de ruiten en ramen van uw auto. Hiervoor gebruiken we verschillende soorten folie, afhankelijk van de wensen van de klant. Zij die deze service van ons hebben afgenomen laten in de meeste gevallen specifieke feedback achter met betrekking tot het tinten van hun ramen. Dit waarderen wij zeer omdat het ons helpt om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn! Heeft u dus uw ramen laten tinten bij De Ramentinter? Dan vragen we u om een recensie achter te laten met betrekking tot uw ervaring, zodat we daar van kunnen leren. We horen altijd graag hoe u onze service heeft bevonden.  

Recensies raamfolie bij gebouwen

Naast het tinten van ramen en ruiten van auto’s voeren we foliemontage ook uit op de ruiten van gebouwen en panden. Dit doen we met dezelfde passie en vakmanschap als bij auto’s. We hopen dan ook dat onze klanten die gebruikmaken van deze service daarna tevreden zijn en van meer comfort kunnen genieten in het gebouw. Met zonwerende folie zal het verschil namelijk al vrij snel te merken zijn! Hebben we de ramen van uw gebouw voorzien glasfolie? Ook dan horen we graag hoe u onze service ervaren heeft! Laat gerust een recensie achter hierdoor kunnen wij onze service verder verbeteren. 

Service op de eerste plaats 

Het kan uiteraard voorkomen dat u nog vragen heeft aan de hand van onze dienstverlening. We helpen u graag verder, ook wanneer de werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd. Bij De Ramentinter staat service namelijk hoog in het vaandel! Neem daarom gerust contact met ons op indien u nog vragen of opmerkingen heeft, dan bekijken we graag hoe we u daarin van dienst kunnen zijn of uw vragen kunnen beantwoorden.  

Klik om uw ervaring te delen


Submit your review
* Required Field

Veel kennis in huis en maakt echt tijd voor je vrij. Denkt goed mee. Snel geholpen. Komen hier zeker terug

Apr 12, 2019 by Pierre

Veel kennis in huis en maakt echt tijd voor je vrij. Denkt goed mee. Snel geholpen. Komen hier zeker terug


S’ochtends offerte voor Hyundai H300 (achter en zijramen) aangevraagd, smiddags offerte ontvangen en afspraak voor de volgende dag gemaakt. De folie

Apr 10, 2019 by Hans

S’ochtends offerte voor Hyundai H300 (achter en zijramen) aangevraagd, smiddags offerte ontvangen en afspraak voor de volgende dag gemaakt. De folies uitgezocht en door perfect vakmanschap aangebracht. Echt een meerwaarde voor onze buscamper! De professionaliteit en de prijs/prestatie verhouding van deramentinter.nl kunnen wij van harte aanbevelen!


In de ochtend een offerte aangevraagd en ik kreeg gelijk een email met een duidelijke offerte aangeboden. Daarnaheb ik contact gehad en ik kon de au

Apr 04, 2019 by Bravenboer

In de ochtend een offerte aangevraagd en ik kreeg gelijk een email met een duidelijke offerte aangeboden. Daarna
heb ik contact gehad en ik kon de auto al 's middags brengen. Ik kreeg een duidelijke uitleg en een leenwagen mee. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en ik raad iedereen de ramentinter aan.


In één woord geweldig! Ricardo is een vakman en legt alles rustig uit en neemt de tijd voor je! Omdat ik twijfelde tussen twee tint soorten zijn er

Mar 26, 2019 by Danny

In één woord geweldig! Ricardo is een vakman en legt alles rustig uit en neemt de tijd voor je! Omdat ik twijfelde tussen twee tint soorten zijn er twee proefstukjes op de ruiten geplakt. Geheel vrijblijvend en totaal geen opdringerigheid. Na een keuze gemaakt te hebben was de afspraak snel gemaakt. Auto in de avond gebracht en een leenauto meegekregen. De volgende dag in de middag was de auto klaar. De auto stond nog keurig binnen. Samen hebben we een rondje gelopen om de auto gelopen. Wat zat de folie er mooi en strak op zeg ; zelfs de bekende dot matrix rand was zo goed als onzichtbaar. Ik kan Ricardo iedereen aanbevelen!


Zeer correcte en kundige partij. Van de offerte, het inplannen van de afspraak tot aan het eindresultaat is het plezierig en professioneel. Ook het gr

Dec 18, 2018 by Joris

Zeer correcte en kundige partij. Van de offerte, het inplannen van de afspraak tot aan het eindresultaat is het plezierig en professioneel. Ook het gratis ter beschikking stellen van de leenauto is een mooie service. Prijs kwaliteit is zeer goed. Voor een ieder die zoekt om zijn ramen te tinten; ik heb ook rondgeneusd en ik ben heel blij dat ik uiteindelijk voor de deramentinter.nl heb gekozen.


Op zoek naar privacyfolie voor mijn 1 jaar oude Ford Kuga werd ik door Autotaalglas verwezen naar De Ramentinter. We kregen tijdens een eerste afspraa

Nov 23, 2018 by Otto

Op zoek naar privacyfolie voor mijn 1 jaar oude Ford Kuga werd ik door Autotaalglas verwezen naar De Ramentinter. We kregen tijdens een eerste afspraak verschillende proefstroken op een autoraam geplakt om een goede keuze te kunnen maken. Enkele dagen later kon de folie al aangebracht worden en het resultaat is prachtig. Zorgvuldig en met aandacht gedaan! En dat ook nog tegen concurrerende prijs.


Ricardo is echt een geweldenaar. Je auto laat je na zijn uitleg met een goed gevoel achter. Na terugkomst had ik echt het "wouw" moment. Wagen zag er

Aug 28, 2018 by Roland de Waal

Ricardo is echt een geweldenaar. Je auto laat je na zijn uitleg met een goed gevoel achter. Na terugkomst had ik echt het "wouw" moment. Wagen zag er zo waanzinnig mooi en strak uit. Geen bubbel of onregelmatigheid te zien of te vinden. Perfectie is hier het enige juiste woord.


Via via kwamen wij bij de ramentinter terecht. We hoorde allemaal goeie verhalen dus hadden het besluit genomen om het hier te laten doen. We zijn sup

Aug 27, 2018 by Roy Benjamins

Via via kwamen wij bij de ramentinter terecht. We hoorde allemaal goeie verhalen dus hadden het besluit genomen om het hier te laten doen. We zijn super blij dat we het gedaan hebben. Geweldige service. Top kwaliteit en alles word duidelijk uitgelegd. Je krijgt de keuze welke tint je wilt en laat het goed aan je zien. Wij zijn zeer tevreden en zouden iedereen aanraden om naar de ramentinter toe te gaan. Ricardo heel erg bedankt! Wij zijn een zeeeeer tevreden klant!


Na enige tijd gezocht te hebben naar het laten tinten van autoramen op internet kwam ik bij "De Ramentinter" uit. Veel tevreden klanten zoals te lezen

Aug 01, 2018 by Stephan

Na enige tijd gezocht te hebben naar het laten tinten van autoramen op internet kwam ik bij "De Ramentinter" uit. Veel tevreden klanten zoals te lezen bij recensies, inclusief dot-matrix behandeling en een scherpe prijs voor het tinten.

Ricardo legt alles duidelijk uit, laat voorbeelden zien van de verschillende tinten en geeft advies over de tinten. Geen gehaast werk, maar erg secuur wat resulteert in een prachtig resultaat! Zeker een aanrader, Ricardo bedankt voor je werk!


Ricardo neemt rustig de tijd om uitleg te geven, plakt voorbeelden om te kijken hoe een bepaalde tint op de auto uitpakt, resultaat is uitstekend. Zee

Jul 19, 2018 by Sander

Ricardo neemt rustig de tijd om uitleg te geven, plakt voorbeelden om te kijken hoe een bepaalde tint op de auto uitpakt, resultaat is uitstekend. Zeer vakkundig gedaan, een aanrader! Bedankt Ricardo!


de Ramentinter
Distributieweg 46 DelfgauwZH2645EJ Netherlands 
 • 0643281371