• Melkglas- en zandstraalfolie laten plaatsen

Wat is melkglas- of zandstraalfolie?

Melkglasfolie is een matte raamfolie soort dat wordt toegepast op glas bij kantoren en gebouwen. De folie geeft ramen een melk- of gezandstraald “frozen” effect, lichtgrijs van kleur. Hierdoor ontstaat meer privacy, maar blijft de lichtdoorlatendheid hoog. Melkglasfolie wordt ook zandstraal- of etchedfolie genoemd.

Voorbeelden van zandstraal raamfolie

Tegenwoordig zie je steeds meer kantoren en gebouwen met glas in de binnenruimte. Bedrijfsruimtes, maar ook openbare ruimtes. Denk hierbij aan winkelcentra, dokterspraktijken, behandelkamers, sauna’s, scholen of een werkplaats. Glas zorgt ervoor dat er veel daglicht naar binnen kan. Nadeel van glas is het gebrek aan privacy. Met melkglas- of zandstraalfolie heb je de perfect oplossing met behoud van licht. Bekijk enkele voorbeelden.

Zandstraalfolie met logo en foto in kleur

Zandstraalfolie is perfect geschikt voor reclamebelettering, zoals bedrijfslogo’s. Bedrijfslogo, teksten, foto’s en andere vormen in kleur worden vooraf gesneden uit de folie. Daarna wordt de folie geplaatst op het glas. De uitgesneden elementen bieden een mooi contrast op de ramen. De ramen kunnen geheel of gedeeltelijk bedekt worden met folie. Dit is geheel afhankelijk van persoonlijke wensen en voorkeuren.

Welke voordelen heeft gezandstraalde raamfolie?

Verhoogde waarde van privacy en behoud van lichtdoorlatendheid zijn de grootste voordelen. Dit zijn unieke eigenschappen van melkglas- en zandstraalfolie. Daarnaast is het uitermate geschikt voor reclamebelettering, zoals uitsnijden van logo’s en andere ontwerpen. De folie kan toegepast worden voor meerdere gebruiksdoeleinde. Zowel zakelijke als particulieren kunnen profiteren van de voordelen. Denk hierbij aan de woonkamer of douche met glazenwand van een woning.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Professioneel melkglas- of zandstraalfolie laten plaatsen? Bij De Ramentinter bent u bij het juiste adres. Wij zijn specialist in raamfolie voor gebouwen. Bekijk hier meer over raamfolie voor gebouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en een offerte op maat.

FAQ

Wat is melkglas- en zandstraalfolie?

Melkglasfolie is een matte raamfolie soort dat wordt toegepast op glas bij kantoren en gebouwen. De folie geeft ramen een melk- of gezandstraald “frozen” effect, lichtgrijs van kleur.

Welke voordelen heeft gezandstraalde raamfolie?

Zandstraalfolie verhoogd privacy en behoud optimale lichtdoorlatendheid . Daarnaast is het uitermate geschikt voor reclamebelettering

Wat kost zandstraalfolie laten plaatsen?

De kosten zijn afhankelijk van het oppervlakte en specifieke wensen. Denk hierbij aan een logo of patronen in kleur verwerkt op de folie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.