Ramen tinten – Autoramen & Autoruiten blinderen

Ook voor het monteren van raamfolie op gebouwen bent u bij De Ramentinter aan het juiste adres!

Wilt u professioneel uw ramen tinten / autoruiten blinderen van uw auto of raamfolie montage op de ruiten van uw gebouw? Dan bent u bij De Ramentinter aan het juiste adres. U bent van harte welkom in onze vestiging in Delfgauw, hier kunnen wij professioneel uw autoramen tinten. Het aanbrengen van raamfolie doen we o.a. in de omgeving van Rotterdam, Delft en Den Haag, maar uiteraard ook daarbuiten! De Ramentinter heeft een breed assortiment aan raamfolie voor het ramen tinten / blinderen van uw auto en voor diverse toepassingen in gebouwen. Uiteraard helpen wij u graag met het kiezen van de juiste raamfolie! In het ramen tinten hebben wij ruime ervaring en zijn wij gecertificeerd in het aanbrengen van de beste raamfolie merken. Hierdoor staan we garant voor: goede service, kwaliteit en een perfect eindresultaat.

Autoramen / Autoruiten laten blinderen

In onze speciaal ingerichte werkplaats voor het autoruiten tinten, werken we uitsluitend met hoogwaardige raamfolie. Voor het blinderen van uw autoramen bent u bij De Ramentinter aan het juiste adres. De diverse soorten raamfolies en onze professionele werkwijze bieden een resultaat waar wij levenslang garantie op durven te geven. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met de wet- en regelgeving rondom het blinderen van autoramen.

Glasfolie voor gebouwen

De Ramentinter is de juiste partner in het laten aanbrengen van raamfolie / glasfolie. Het aanbrengen van raamfolie / glasfolie is een duurzame oplossing tegen zonnewarmte en UV-straling of vanuit veiligheidsoogpunt. Voor ieder gebouw, kantoor of woonhuis en voor iedere toepassing is een juiste kwalitatief hoogwaardige raamfolie beschikbaar. De Ramentinter adviseert, levert en monteert de diverse soorten raamfolies op een professionele werkwijze en conform de daarvoor geldende kwaliteitseisen.

de Ramentinter
Distributieweg 46 DelfgauwZH2645EJ Netherlands 
 • 0643281371

Ervaringen

Ricardo is echt een geweldenaar. Je auto laat je na zijn uitleg met een goed gevoel achter. Na terugkomst had ik echt het "wouw" moment. Wagen zag er

Aug 28, 2018 by Roland de Waal

Ricardo is echt een geweldenaar. Je auto laat je na zijn uitleg met een goed gevoel achter. Na terugkomst had ik echt het "wouw" moment. Wagen zag er zo waanzinnig mooi en strak uit. Geen bubbel of onregelmatigheid te zien of te vinden. Perfectie is hier het ...


Hoogste kwaliteit

De Ramentinter werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige folies. Waar mogelijk worden de portierramen gedemonteerd en een dot-matrix behandeling uitgevoerd om het beste resultaat te kunnen garanderen.

Beste service

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van de folies en onze specialisme, bieden we u tot levenslange garantie op ons werk.

Extreem flexibel

De ramen van uw auto of gebouw worden getint wanneer dat u het beste uitkomt. Tijdens het ramen tinten van uw auto kunt u gebruik maken van een leenauto.