Ervaringen

 

Over de kwaliteit van de materialen die we gebruiken en het werk dat we voor u afleveren, zijn wij helder: dit is topkwaliteit! Maar we kunnen ons voorstellen dat u dat liever van andere klanten hoort. Daarom hebben we klanten die u voorgingen gevraagd hun ervaring met De Ramentinter met u te delen:

Op 1 juni heb ik de ramen van mijn Suzuki Baleno laten tinten. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Eerst een goed advies gekregen en daarna pe

Jun 18, 2017 by Sylvia Looman

Op 1 juni heb ik de ramen van mijn Suzuki Baleno laten tinten. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Eerst een goed advies gekregen en daarna perfect uitgevoerd. De auto heeft een chique uitstraling gekregen en het is veel minder warm in de auto. Ik beveel de Ramentinter zeker aan.


Vandaag heb ik mijn Fiat grande punto laten blinderen. In een woord prima werk geleverd!! Ook een hele aardige en goeie vakman die de tijd voor je n

Jun 03, 2017 by Lorenzo casti

Vandaag heb ik mijn Fiat grande punto laten blinderen.
In een woord prima werk geleverd!! Ook een hele aardige en goeie vakman die de tijd voor je neemt en alles goed uitlegt. Die zelfs de strepen heeft kunnen wegwerken op je achterruit, waardoor het er heel goed uit ziet.
Zeker een aanrader!!
Molte bene, grazie!
Lorenzo


Onlangs een fraaie BMW 5 serie Touring gekocht. Deze was al voorzien van folie vanaf de B-stijl, maar dit was zo amateuristisch gebeurd: vol met lucht

May 02, 2017 by Dave

Onlangs een fraaie BMW 5 serie Touring gekocht. Deze was al voorzien van folie vanaf de B-stijl, maar dit was zo amateuristisch gebeurd: vol met lucht, witte strepen, krassen, etc. De Ramentinter heeft mij uitstekend geadviseerd, voor mij de oude folie netjes verwijderd en laten zien hoe een professional ramen blindeert. Het is bijna niet te onderscheiden van af-fabriek getint glas en haalt de hele auto 'omhoog'. Ook netjes met vervangend vervoer erbij en met alle communicatie. Ik beveel deze vakman met veel plezier aan!


Ricardo heeft mijn mercedes A180 de zijruiiten en de achterruit netjes geblindeerd. Geeft vooraf duidelijk informatie over de tinten. Auto vroeg gebra

Apr 14, 2017 by Willem

Ricardo heeft mijn mercedes A180 de zijruiiten en de achterruit netjes geblindeerd. Geeft vooraf duidelijk informatie over de tinten. Auto vroeg gebracht en na belletje weer opgehaald. Echt vakwerk super tevreden bedankt ricardo!


Na de positieve reviews mijn Suzuki Swift ook naar De Ramentinter gebracht. En zeker geen spijt van. Ricardo geeft vooraf duidelijke uitleg en goed ad

Apr 11, 2017 by Joeri

Na de positieve reviews mijn Suzuki Swift ook naar De Ramentinter gebracht. En zeker geen spijt van. Ricardo geeft vooraf duidelijke uitleg en goed advies. Bij ophalen ook weer goede tips. Het resultaat is super. Echt heel netjes en zorgvuldig gedaan, je ziet geen verschil met af-fabriek. En dat voor een nette prijs. Aanrader dus!


Gister mijn ramen laten blinderen van mijn opel corsa d 5 deurs. Zeer goed advies gekregen over welke folie mooi was voor mijn auto. Zeer nette uitle

Mar 10, 2017 by Bas

Gister mijn ramen laten blinderen van mijn opel corsa d 5 deurs. Zeer goed advies gekregen over welke folie mooi was voor mijn auto.
Zeer nette uitleg over alles wat die gaat doen.
En het resultaat is onwijs mooi en boven verwachting. Super bedrijf wat ik iedereen aanraad.


Na het tinten van de ramen van de Ford Focus nu ook de ramen gedaan van onze Suzuki Swift. ik was al onder de indruk van onze Ford maar ook deze auto

Mar 10, 2017 by Marco

Na het tinten van de ramen van de Ford Focus nu ook de ramen gedaan van onze Suzuki Swift. ik was al onder de indruk van onze Ford maar ook deze auto ziet er weer top uit. De manier waarop de afwerking is gedaan is subliem. Zelfs de kleine raampjes zijn (na demonteren) alsof het fabrieks af is. Wij blijven fan van "De Ramentinter" een echte aanrader.


Naar aanleiding van mooi werk aan onze auto, hebben we de RamenTinter gevraagd ook iets aan ons huis te komen doen. Hij heeft onze voordeur en naastge

Jan 28, 2017 by Petra

Naar aanleiding van mooi werk aan onze auto, hebben we de RamenTinter gevraagd ook iets aan ons huis te komen doen. Hij heeft onze voordeur en naastgelegen ruiten heel mooi van een subtiel folie voorzien. Daardoor hebben wij volledig zicht, maar ziet de bezoeker vooral zichzelf en de omgeving, zonder het idee dat er een enorme spiegel hangt. Het geeft een heel prettig en veilig gevoel.
Wat ons betreft een aanrader!


Mijn uit de VS geimporteerde auto had veel te donkere voorruiten. De RamenTinter heeft prima advies geleverd, het illegale folie keurig verwijderd en

Jan 23, 2017 by Remco

Mijn uit de VS geimporteerde auto had veel te donkere voorruiten. De RamenTinter heeft prima advies geleverd, het illegale folie keurig verwijderd en een heel net tintje teruggeplaatst. Niet alleen zit het folie nu veel beter en completer op de ruit, het is ook gecertificeerd binnen de wettelijke grenzen.

De RamenTinter heeft een heel goede klus geleverd!


Gisteren mijn Ford Focus Station laten tinten. Vooraf zeer goede uitleg over de te verrichte werkzaamheden. Was aangenaam verast bij het ophalen. Enor

Jan 21, 2017 by Marco

Gisteren mijn Ford Focus Station laten tinten. Vooraf zeer goede uitleg over de te verrichte werkzaamheden. Was aangenaam verast bij het ophalen. Enorm goed gedaan, als of het af fabriek is. Nu onze Swift nog. Aanrader voor iedereen.


Mercedes Vito gisteren laten tinten; indrukwekkend goed werk, vakman !

Jan 15, 2017 by Robin

Mercedes Vito gisteren laten tinten; indrukwekkend goed werk, vakman !


dec20 2016 met mijn suzukiSX4 rij ik met getinte ramemen vande ramentinter met veel plezier toff gozer die ricardo

Jan 03, 2017 by Ruud

dec20 2016 met mijn suzukiSX4 rij ik met getinte ramemen vande ramentinter met veel plezier toff gozer die ricardo


Deze week mijn ruiten laten tinten bij Ricardo , gaat om een fiesta vanaf de B stijl , zit er zeer netjes op en goede uitleg e.t.c Was het zeker waar

Nov 15, 2016 by Smit

Deze week mijn ruiten laten tinten bij Ricardo , gaat om een fiesta vanaf de B stijl , zit er zeer netjes op en goede uitleg e.t.c
Was het zeker waard om vanuit Arnhem er heen te rijden . Vakwerk!!!


Vandaag heeft Ricardo de zijramen vanaf de B-stijl en de achterruit van mijn BMW 3 Touring getint. Zelfde kleur en verduistering als origineel af fabr

Nov 10, 2016 by Erwin

Vandaag heeft Ricardo de zijramen vanaf de B-stijl en de achterruit van mijn BMW 3 Touring getint. Zelfde kleur en verduistering als origineel af fabriek. Alleen als je heel goed kijkt zie je het verschil. Vakwerk!!


Zeer tevreden over het resultaat. Duidelijke uitleg over werkwijze. Goed advies omtrent beste tint voor achterruiten ter voorkoming van verblinding do

Nov 08, 2016 by Menno

Zeer tevreden over het resultaat. Duidelijke uitleg over werkwijze. Goed advies omtrent beste tint voor achterruiten ter voorkoming van verblinding door groot licht bij omgekeerde kinderzitjes. Vakman die professioneel werk levert tegen juiste prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt!


Ik heb ongeveer een maand geleden de ramen van mijn Mercedes C estate laten tinten met folie. Keurige uitleg gekregen van Ricardo, van te voren aangeg

Aug 16, 2016 by B. Vos

Ik heb ongeveer een maand geleden de ramen van mijn Mercedes C estate laten tinten met folie. Keurige uitleg gekregen van Ricardo, van te voren aangegeven waar de delen op het glas zaten waar de folie misschien zichtbaar zou zijn, maar ik zie in elk geval niks. Keurig afgewerkt allemaal en effect is merkbaar in de auto.


Vorige week mijn Kia ceed station laten doen. Echt heel blij met het eindresultaat! Goede voorlichting en overzichtelijke keuze. Niet de goedkoopste m

Aug 14, 2016 by M. Arnoldus

Vorige week mijn Kia ceed station laten doen. Echt heel blij met het eindresultaat! Goede voorlichting en overzichtelijke keuze. Niet de goedkoopste maar voor kwaliteit moet betaald worden. Ben zelf afgegaan op de goede recensies en die zijn niet overdreven..


Vijf sterren meer dan verdiend! Recent m'n A4 avant van folie laten voorzien. Na de offerte aanvraag snel een reactie gekregen en kon twee dagen later

Aug 11, 2016 by Wessel

Vijf sterren meer dan verdiend! Recent m'n A4 avant van folie laten voorzien. Na de offerte aanvraag snel een reactie gekregen en kon twee dagen later al terecht. Ricardo is erg flexibel, neemt de tijd om voorlichting te geven, teststrips te plakken en al je mogelijke vragen te beantwoorden. Echt iemand die weet waar ie het over heeft en het resultaat is fantastisch! Een vakman met veel ervaring. Kan de ramentinter iedereen aanraden. Volgende auto gaat weer hierheen!


Net voor mijn vakantie Volvo v50 station laten doen. Toen al zeer tevreden over service en resultaat. Nu na vakantie nog steeds en extra blij met uv f

Aug 09, 2016 by Robbert

Net voor mijn vakantie Volvo v50 station laten doen. Toen al zeer tevreden over service en resultaat. Nu na vakantie nog steeds en extra blij met uv filter en warmte wering van het folie. Super met kids achterin.


Aanrader!!! Van ontvangst tot en met ophalen; je wordt geweldig voorgelicht, geholpen in je keuze, je krijgt vervangend vervoer mee en het resultaat i

Jul 15, 2016 by Leroy

Aanrader!!! Van ontvangst tot en met ophalen; je wordt geweldig voorgelicht, geholpen in je keuze, je krijgt vervangend vervoer mee en het resultaat is overweldigend. Je kunt aan alles merken dat Ricardo veel ervaring heeft en dat hij een echte vakman is. Super kwaliteit! Ik ben heel blij en zeer tevreden over het tinten van mijn BMW TOURING. En niet te vergeten 10 jaar GARANTIE.


Achterraam en zijruiten van mijn Kia Rio laten tinten. Het resultaat is zeer mooi, topwerk! Er wordt volop de tijd genomen om advies te geven, teststr

Jun 28, 2016 by R. van de Water

Achterraam en zijruiten van mijn Kia Rio laten tinten. Het resultaat is zeer mooi, topwerk! Er wordt volop de tijd genomen om advies te geven, teststrips te plakken en alles goed te bekijken. Vervangend vervoer was ook top. Al met al een zeer goede ervaring, bij de volgende auto kom ik zeker weer langs!


Vandaag de ramen van mijn Toyota Previa laten tinten. Ricardo is een gepassioneerd vakman, denkt actief met je mee en werkt met chirurgische precisie.

Jun 16, 2016 by Hans

Vandaag de ramen van mijn Toyota Previa laten tinten. Ricardo is een gepassioneerd vakman, denkt actief met je mee en werkt met chirurgische precisie. Het resultaat is prachtig, ZEER TEVREDEN! !


Afgelopen zaterdag de ramen van mijn Fiat Punto laten tinten, echt top gedaan. Vooraf heel erg goed voorgelicht. Mijn volgende auto gaat er zeker weer

May 23, 2016 by Hester

Afgelopen zaterdag de ramen van mijn Fiat Punto laten tinten, echt top gedaan. Vooraf heel erg goed voorgelicht. Mijn volgende auto gaat er zeker weer naar toe. Een aanrader!!


Mijn Polo laten tinten. Superrrrmoooi geworden! Echt vakwerk! Thanks Ricardo!

May 17, 2016 by Dennis

Mijn Polo laten tinten. Superrrrmoooi geworden! Echt vakwerk! Thanks Ricardo!


Vandaag Mazda 3 sedan laten 5% folie ramen tinten, wat een gave er uitziet! Ben er blij mee! Echt aanrader. Ricardo, bedankt!

May 14, 2016 by Marco

Vandaag Mazda 3 sedan laten 5% folie ramen tinten, wat een gave er uitziet!
Ben er blij mee! Echt aanrader.
Ricardo, bedankt!


Vandaag mijn Ford Fiësta 2010 laten tinten aan de achterzijruiten en achterraam. Erg fraai geworden. Goede prijs/kwaliteitverhouding en duidelijke ui

May 05, 2016 by Ruurd

Vandaag mijn Ford Fiësta 2010 laten tinten aan de achterzijruiten en achterraam. Erg fraai geworden. Goede prijs/kwaliteitverhouding en duidelijke uitleg en service. Makkelijk dat er een leenauto beschikbaar is. Een aanrader!


Swift ramen laten tinten. Erg mooi geworden en een positieve ervaring aan over gehouden. Aanrader!

Apr 08, 2016 by Jeroen

Swift ramen laten tinten.
Erg mooi geworden en een positieve ervaring aan over gehouden. Aanrader!


Mercedes ML laten tinten. Erg mooi. Aanrader!

Mar 26, 2016 by Gino

Mercedes ML laten tinten.
Erg mooi. Aanrader!


Afgelopen zaterdag mijn Fiat 500 laten tinten ....ziet er erg goed uit .... echt vakmanschap!

Mar 17, 2016 by Frank

Afgelopen zaterdag mijn Fiat 500 laten tinten ....ziet er erg goed uit .... echt vakmanschap!


mooi werk, goede service! geen klachten en absoluut een aanrader!

Mar 13, 2016 by claudia

mooi werk, goede service! geen klachten en absoluut een aanrader!


Vandaag mijn ramen laten tinten van mijn peugeot 2008 het is super mooi geworden het maakt de auto nog mooier. Zeer tevreden dus.

Mar 01, 2016 by a.f. ros

Vandaag mijn ramen laten tinten van mijn peugeot 2008 het is super mooi geworden het maakt de auto nog mooier. Zeer tevreden dus.


Na wat zoekwerk op internet uitgekomen op de Ramentinter. Alhoewel Delfgauw voor mij niet in de buurt ligt, hebben de goede reviews, de gemakkelijke c

Feb 20, 2016 by Edwin

Na wat zoekwerk op internet uitgekomen op de Ramentinter. Alhoewel Delfgauw voor mij niet in de buurt ligt, hebben de goede reviews, de gemakkelijke communicatie en de scherpe offerte mij doen overhalen om toch hierheen te gaan. En daar heb ik absoluut geen spijt van, Ricardo neemt de tijd voor uitleg en laat de verschillende mogelijkheden zien. De Suntek 20% folie zit er perfect op en geeft mijn auto precies de uitstraling en privacy die ik zocht. Al met al een prima ervaring, vijf sterren.


In februari 2016 heb ik de de ramen van mijn Seat Leon laten tinten bij 'De Ramentinter'. Er werd mij van te voren goed uitgelegd hoe er te werk zou w

Feb 19, 2016 by Gyani Brahmatewari

In februari 2016 heb ik de de ramen van mijn Seat Leon laten tinten bij 'De Ramentinter'. Er werd mij van te voren goed uitgelegd hoe er te werk zou worden gegaan door Ricardo. De service en afhandeling is perfect verlopen. Zeker weten een aanrader wat betreft de prijs en kwaliteit. Ik keer sowieso terug met een andere auto!


In december 2015 onze Kia Picanto laten tinten en in februari 2016 onze Peugeot 308 laten tinten. Er wordt netjes uitgelegd wat er gaat gebeuren en ee

Feb 17, 2016 by Edwin Akkerman

In december 2015 onze Kia Picanto laten tinten en in februari 2016 onze Peugeot 308 laten tinten. Er wordt netjes uitgelegd wat er gaat gebeuren en een advies gegeven welke tint je het beste kan doen. Prima service. Ook de vervangende auto die je kan gebruiken is Top.


Ik heb me portiers ramen laten doen van mijn peugeot 208 bij de Ramentinter. Ricardo is een aardige jongen die weet wat die aan het doen is. Ik had ee

Feb 06, 2016 by Kors

Ik heb me portiers ramen laten doen van mijn peugeot 208 bij de Ramentinter. Ricardo is een aardige jongen die weet wat die aan het doen is. Ik had een paar andere zaken gebeld, maar ik ben blij dat ik uiteindelijk bij de Ramentinter terecht ben gekomen. Absoluut een aanrader en de prijs is prima!


Ik heb de achter ramen van mijn Alfa Romeo 156 sw laten tinten, fantastisch resultaat, er wordt goed overlegd om de juiste tint te kiezen en zeer prof

Feb 01, 2016 by Jeroen

Ik heb de achter ramen van mijn Alfa Romeo 156 sw laten tinten, fantastisch resultaat, er wordt goed overlegd om de juiste tint te kiezen en zeer professioneel gewerkt. Zeker een dikke aanrader, top service is de vervangende auto. Kom hier zeker terug!


Vandaag de ramen van mijn BMW X3 laten tinten. Goede uitleg en service en folie zit strak op de ramen, Vakwerk. Werkplaats is netjes en schoon. Een gr

Dec 05, 2015 by Patrick

Vandaag de ramen van mijn BMW X3 laten tinten. Goede uitleg en service en folie zit strak op de ramen, Vakwerk. Werkplaats is netjes en schoon. Een gratis leenwagen maakt het compleet.


Zaterdag 21-11-2015 van mijn Mitsubishi Colt de 2 achterzij ramen en achterruit laten tinten. Ricardo woont een paar straten bij mij vandaan en door

Nov 21, 2015 by Ron van Ekelenburg

Zaterdag 21-11-2015 van mijn Mitsubishi Colt de 2 achterzij ramen en achterruit laten tinten.
Ricardo woont een paar straten bij mij vandaan en door de reclame op zijn bedrijfsauto ben ik aan dit adres gekomen.
Contact via de mail was zeer duidelijk en na de gekregen offerte die zeer scherp geprijsd was direct een afspraak gemaakt.
Ontvangst was zeer vriendelijk en ook de uitleg sprak voor zich.
Dat hij ook een leenauto beschikbaar heeft zodat je gewoon weer naar huis kan tot de auto gereed is behoort toch tot een extra stukje zeer goede service naar de klant toe.
Het werk wat Ricardo heeft geleverd is echt TOP , het ziet er strak en zeer netjes uit.
Voor wie op zoek naar een vakman voor het laten tinten van zijn autoruiten hoeft niet langer te twijfelen en gewoon hier naar toe gaan , absoluut een aanrader.


Zaterdag mijn ramen laten tinten van mijn A3 e-tron. Ricardo heeft dit uiterst vakkundig gedaan en goede uitleg gegeven over de mogelijkheden en keuze

Nov 15, 2015 by James

Zaterdag mijn ramen laten tinten van mijn A3 e-tron. Ricardo heeft dit uiterst vakkundig gedaan en goede uitleg gegeven over de mogelijkheden en keuzes. Complimenten!


Vandaag heb ik de achterzijruiten en de achterruit van mijn C1 laten tinten. Ricardo is vriendelijk, legt alles goed uit en heeft oog voor detail. He

Nov 05, 2015 by Marit

Vandaag heb ik de achterzijruiten en de achterruit van mijn C1 laten tinten. Ricardo is vriendelijk, legt alles goed uit en heeft oog voor detail. Het resultaat ziet er prachtig uit! Een aanrader!


Gistermiddag was ik op internet aan het zoeken naar iemand die mijn ramen zou kunnen blinderen van mijn nieuwe Opel Corsa en toen vond ik De Ramentint

Oct 27, 2015 by Samuel

Gistermiddag was ik op internet aan het zoeken naar iemand die mijn ramen zou kunnen blinderen van mijn nieuwe Opel Corsa en toen vond ik De Ramentinter, ook nog eens lekker dichtbij. Gebeld en ik hoorde dat ik meteen de volgende dag in de ochtend mocht komen! Al via de website stelde Ricardo mij gerust en legde alles zo goed uit. Als ik vragen had dan had hij daar meteen een goed antwoord op. Vanochtend ben ik heen gegaan, en hebben we rustig onder het genot van een kopje koffie even alles besproken. De gesprekken werden steeds beter en uiteindelijk ging ik met een gerust hart weg met de leenauto die ik mee kreeg. 5 uurtjes later belde Ricardo mij op en vertelde dat ik naar hem toe kon komen want de auto was klaar! Ik ben super blij met het resultaat en ik ben heel veel informatie wijzer geworden door de heldere uitleg van hem! Dit is zeker niet de laatste keer en we hebben al wat andere projecten aan de auto besproken. Ik raad dit aan iedereen aan die nog een bedrijf zoekt!


Vandaag ramen laten tinten van mijn nieuwe superb Zeer flexibel in de planning, scherpe prijs, en mooi strak resultaat inmiddels is dit mijn 3e auto

Oct 03, 2015 by Raymond

Vandaag ramen laten tinten van mijn nieuwe superb
Zeer flexibel in de planning, scherpe prijs, en mooi strak resultaat inmiddels is dit mijn 3e auto die hier gebracht is met een super resultaat.en een gratis leen auto ter beschikking. Ik ben er erg blij mee zeker een aanrader?


Vorige week mijn ramen laten tinten door deramentinter. Uitgebreide uitleg wat er gedaan ging worden, kon gratis een leenauto meenemen en in een ochte

Sep 27, 2015 by Joost

Vorige week mijn ramen laten tinten door deramentinter. Uitgebreide uitleg wat er gedaan ging worden, kon gratis een leenauto meenemen en in een ochtend was het al gedaan! Heel netjes werk afgeleverd en dat voor een zeer schappelijke prijs. Ben zeer tevreden en zal zeker terugkomen. Aanrader!


Afgelopen zaterdag mijn ramen laten tinten nadat ik een afspraak had gemaakt, zeer netjes gedaan en alles volgens afspraak zodat ik weer vlot op weg w

Sep 14, 2015 by Chris

Afgelopen zaterdag mijn ramen laten tinten nadat ik een afspraak had gemaakt, zeer netjes gedaan en alles volgens afspraak zodat ik weer vlot op weg was met de bedrijfsauto.
Zeker aan te raden duidelijk en eerlijk. goeie prijs.


Afgelopen zondag mijn ramen laten tinten. Dhr belde mij om aan te geven dat hij nog plek over had op die dag. Erg flexibel ivm ook werken op een zon

Aug 31, 2015 by G. Rodriguez

Afgelopen zondag mijn ramen laten tinten.
Dhr belde mij om aan te geven dat hij nog plek over had op die dag. Erg flexibel ivm ook werken op een zondag. Ik ben erg goed geinformeerd over de soorten tinten waardoor ik een goede besluit kon nemen. Het tinten van de ramen zijn erg netjes gedaan en erg proffesioneel behandeld. Zeker een aanrader voor het tinten van je autoramen!


Zo weer terug van vakantie en echt top die getinte ramen, de kinderen hadden met de tablets achter in geen last van de zon. En echt top dat het toch

Aug 19, 2015 by P.Vasse

Zo weer terug van vakantie en echt top die getinte ramen, de kinderen hadden met de tablets achter in geen last van de zon. En echt top dat het toch nog snel kom zo vlak voor onze vakantie echt klasse werk ga zo door.


Afgelopen vrijdag de ramen van mijn x5 laten tinten. Na een keuze te hebben gemaakt aan de hand van proefstukjes gekozen voor 20%. Super netjes, goede

Aug 19, 2015 by Dennis de Rijk

Afgelopen vrijdag de ramen van mijn x5 laten tinten. Na een keuze te hebben gemaakt aan de hand van proefstukjes gekozen voor 20%. Super netjes, goede prijs!


Vandaag me ramen laten tinten voor mijn astra j. Goede uitleg en veel keus. Ter plaatsen gekozen voor 15% doorlatend. Ziet er zeer goed uit. Erg t

Aug 05, 2015 by Vincent

Vandaag me ramen laten tinten voor mijn astra j.
Goede uitleg en veel keus. Ter plaatsen gekozen voor 15% doorlatend. Ziet er zeer goed uit. Erg tevreden over het eindresultaat. Zeker een aanrader!


Gisteren de ramen van onze nieuwe VW UP laten tinten (vanaf de B-style) met 20% folie. Fraai werk afgeleverd , ziet er werkelijk perfect uit !! Weer

Jul 25, 2015 by Loek

Gisteren de ramen van onze nieuwe VW UP laten tinten (vanaf de B-style) met 20% folie.
Fraai werk afgeleverd , ziet er werkelijk perfect uit !!
Weer een tevreden klant erbij......ga zo door Ricardo !


Afgelopen zaterdag de ramen van mijn Passat Variant laten tinten. Duidelijke uitleg vooraf. Ter plekke gekozen voor folie dat 20% licht doorlaat. Resu

Jul 13, 2015 by Roberto

Afgelopen zaterdag de ramen van mijn Passat Variant laten tinten. Duidelijke uitleg vooraf. Ter plekke gekozen voor folie dat 20% licht doorlaat. Resultaat mag er wezen, ziet er top uit! Twijfel je nog? Nergens voor nodig, dit is een goed adres voor een prima prijs!!


Range Rover ziet er perfect uit!

Jul 07, 2015 by Cisco

Range Rover ziet er perfect uit!


Mijn clio laten doen van de week, super resultaat en goede service. Zeker een aanrader!

Jul 02, 2015 by Dennis

Mijn clio laten doen van de week, super resultaat en goede service.
Zeker een aanrader!


Subaru Forester laten tinten. Prima service en een mooi resultaat. Zijn er blij mee

Jun 09, 2015 by Annet

Subaru Forester laten tinten. Prima service en een mooi resultaat. Zijn er blij mee


BMW 5 laten tinten, ben blij met het resultaat. Hij maakt t waar hoor, heel mooi, thanks.

Jun 05, 2015 by stefan Flint

BMW 5 laten tinten, ben blij met het resultaat. Hij maakt t waar hoor, heel mooi, thanks.


Vorige week onze Megane station vanaf de B-style laten tinten met 15% folie, ziet er mooi uit! In de zaak staan duidelijk voorbeelden met de verschill

May 28, 2015 by Marco

Vorige week onze Megane station vanaf de B-style laten tinten met 15% folie, ziet er mooi uit! In de zaak staan duidelijk voorbeelden met de verschillende % folies, handig!


alle ramen achter de b style laten tinten van mijn stationwagen met 20% folie 100% tevreden, vakwerk een aanrader

May 27, 2015 by j k

alle ramen achter de b style laten tinten van mijn stationwagen met 20% folie
100% tevreden, vakwerk een aanrader


Achterruiten laten tinten van m'n Alfa Mito. Super strak gedaan. Echt een aanrader!

May 09, 2015 by Stefan

Achterruiten laten tinten van m'n Alfa Mito. Super strak gedaan. Echt een aanrader!


Afgelopen woensdag achterruiten van Audi A4 Avant laten tinten. Ziet er perfect uit. Top gedaan!

May 01, 2015 by Jim

Afgelopen woensdag achterruiten van Audi A4 Avant laten tinten. Ziet er perfect uit.
Top gedaan!


Pas de achterruiten van onze Audi A4 laten tinten. Konden snel terecht. Super mooi gedaan, we zijn er heel blij mee!

Apr 27, 2015 by Frits

Pas de achterruiten van onze Audi A4 laten tinten. Konden snel terecht. Super mooi gedaan, we zijn er heel blij mee!


Ramen laten tinten van mijn oude opel Frontera. Maar moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de afwerking en de kwaliteit!!!.. Super netjes! En een

Apr 22, 2015 by Georg

Ramen laten tinten van mijn oude opel Frontera. Maar moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de afwerking en de kwaliteit!!!.. Super netjes! En een goede service en advies. Zeker een aanrader


Vorige week enkele ramen van mijn Ford Galaxy laten tinten met 15% folie. Goed werk afgeleverd voor een redelijke prijs dus een aanrader!

Apr 22, 2015 by Henk

Vorige week enkele ramen van mijn Ford Galaxy laten tinten met 15% folie. Goed werk afgeleverd voor een redelijke prijs dus een aanrader!


Afgelopen zaterdag heb ik de achter ruiten van mijn Mini laten tinten. Ik heb om 09:30 gebeld en had een afspraak om 11:30. Ik ben zeer tevreden met h

Apr 20, 2015 by Rajen

Afgelopen zaterdag heb ik de achter ruiten van mijn Mini laten tinten. Ik heb om 09:30 gebeld en had een afspraak om 11:30. Ik ben zeer tevreden met het resultaat! Top werk! Goede service een een mooie prijs met garantie. Echt een Vakman. Zeker een aanrader.


Ramen vorig jaar al naar tevredenheid laten tinten. Vorige week ruitje ingetikt dus een raampje moest even opnieuw. Vakman, vriendelijk en accuraat, w

Apr 14, 2015 by Pierre

Ramen vorig jaar al naar tevredenheid laten tinten. Vorige week ruitje ingetikt dus een raampje moest even opnieuw. Vakman, vriendelijk en accuraat, wat wil je nog meer 🙂


Ik ben zeer tevreden met het resultaat! Snelle reactie over de mail ook. Goede service en dan allemaal voor een nette prijs.

Mar 23, 2015 by Jasper S

Ik ben zeer tevreden met het resultaat! Snelle reactie over de mail ook. Goede service en dan allemaal voor een nette prijs.


Erg tevreden met het resultaat! Erg flexibel qua tijd ook in het weekend, echt top!!

Mar 08, 2015 by Melissa

Erg tevreden met het resultaat!
Erg flexibel qua tijd ook in het weekend, echt top!!


Op 28 Feb de achterste zijraam en achteraam laten tinten, supermooi resultaat goede services en in het weekend ook beschikbaar TOP!

Mar 02, 2015 by Lennard

Op 28 Feb de achterste zijraam en achteraam laten tinten, supermooi resultaat goede services en in het weekend ook beschikbaar TOP!


Gisteren de zij en achternamen van onze bus laten doen. Top service en super snel tegen een hele goede prijs, resultaat is TOP! De ramentinter is zeke

Feb 09, 2015 by z.martic

Gisteren de zij en achternamen van onze bus laten doen. Top service en super snel tegen een hele goede prijs, resultaat is TOP! De ramentinter is zeker aan te raden!


Prima service gekregen bij het laten tinten van de ramen van mijn kia rio. Flexibel en snel voor een goede prijs. Erg tevreden.

Dec 29, 2014 by Remy

Prima service gekregen bij het laten tinten van de ramen van mijn kia rio. Flexibel en snel voor een goede prijs. Erg tevreden.


Dit weekend achterruit en zijruitje van mijn Berlingo laten tinten met 15% folie en ziet er super strak uit.Thnx.

Dec 21, 2014 by Chris

Dit weekend achterruit en zijruitje van mijn Berlingo laten tinten met 15% folie en ziet er super strak uit.Thnx.


Onze nieuwe Twingo laten tinten; fijn geholpen, goed werk geleverd!

Dec 09, 2014 by Paul

Onze nieuwe Twingo laten tinten; fijn geholpen, goed werk geleverd!


Zojuist mijn Range Rover laten tinten, goede service, direct goede prijs, goed bereikbaar, flexibel in tijd tav uitvoeren van de werkzaamheden. Absolu

Dec 07, 2014 by C Batens

Zojuist mijn Range Rover laten tinten, goede service, direct goede prijs, goed bereikbaar, flexibel in tijd tav uitvoeren van de werkzaamheden. Absoluut een aanrader.


Vandaag ramen laten tinten van m.n vw lupo.echt vakwerk en niet te duur ben heel tevreden

Nov 08, 2014 by danny

Vandaag ramen laten tinten van m.n vw lupo.echt vakwerk en niet te duur ben heel tevreden


Ik heb drie ramen van mijn suzuki swift laten tinten, echt heel netjes en strak gedaan, Top werk en service geleverd!

Oct 25, 2014 by robert

Ik heb drie ramen van mijn suzuki swift laten tinten, echt heel netjes en strak gedaan,
Top werk en service geleverd!


ik heb mijn golf 4 laten tinten vanaf de b-stijle, het zier er netjes uit helemaal strak geen randjes helemaal top ben er echt blij mee. het bedrijf i

Oct 07, 2014 by danny da silva correai

ik heb mijn golf 4 laten tinten vanaf de b-stijle, het zier er netjes uit helemaal strak geen randjes helemaal top ben er echt blij mee. het bedrijf is zeer net en klant vriendelijk ik geef ze een 10 aanrader de volgende keer kom ik weer


Ik heb mijn Toyota Prius laten tinten. Het is perfect, je ziet geen randje. In de auto is het ook wat koeler in de zomer. Het is echt goed materiaal.

Sep 08, 2014 by Rob Heijink

Ik heb mijn Toyota Prius laten tinten. Het is perfect, je ziet geen randje. In de auto is het ook wat koeler in de zomer. Het is echt goed materiaal. Het bedrijf is beleeft en werkt ook echt netjes in een mooie opgeruimde ruimte. TOP!


Gister mijn Audi A3 laten tinten. Erg professioneel gedaan en het resultaat is top. Aanrader.

Sep 07, 2014 by Jeroen

Gister mijn Audi A3 laten tinten. Erg professioneel gedaan en het resultaat is top. Aanrader.


We hebben onze Dacia Lodgy naar volle tevredenheid laten tinten door Ricardo. Er was een kleine beschadiging en zonder moeilijke vragen werd het betre

Aug 18, 2014 by Bert

We hebben onze Dacia Lodgy naar volle tevredenheid laten tinten door Ricardo. Er was een kleine beschadiging en zonder moeilijke vragen werd het betreffende raam voorzien van nieuwe folie. Wij zijn erg blij met het resultaat. Fantastisch hoe onze auto ineens een chique uitstraling heeft gekregen.


Vorige week de voorste ramen van m'n auto laten tinten. Dit is de tweede keer dat ik bij de ramentinter kom, alles gaat (wederom) naar tevredenheid, b

Aug 04, 2014 by Nick

Vorige week de voorste ramen van m'n auto laten tinten. Dit is de tweede keer dat ik bij de ramentinter kom, alles gaat (wederom) naar tevredenheid, ben er ook erg blij mee(!!) Zeker een aanrader om je auto te laten tinten. Super kwaliteit!


Op een zaterdag mijn Toyota Avensis station laten "tinten" vanwege de hond. Resultaat; strak, mooi en geslaagd. Fantastische uitstraling. Prima vakwe

Jul 21, 2014 by Dick

Op een zaterdag mijn Toyota Avensis station laten "tinten" vanwege de hond. Resultaat; strak, mooi en geslaagd. Fantastische uitstraling. Prima vakwerk. Zicht van binnin uit gewoon goed en vanaf de buitenkant lekker donker. Eerste indruk en ervaring is zeer positief, vakwerk!


Vandaag mijn Renault Scenic laten tinten. Het werk wordt snel gedaan, zeer tevreden met het resultaat. Goede service en mooie prijs. Top!!!

Jun 14, 2014 by Saltarin

Vandaag mijn Renault Scenic laten tinten.
Het werk wordt snel gedaan, zeer tevreden met het resultaat.
Goede service en mooie prijs.
Top!!!


Mijn VW camper ramen laten tinten.Zeer tevreden met het resultaat voor een prima prijs.Ik kan het iedereen aanraden.

Dec 31, 2013 by gc v/d leeden

Mijn VW camper ramen laten tinten.Zeer tevreden met het resultaat voor een prima prijs.Ik kan het iedereen aanraden.


Van de week mijn bmw 3serie laten tinten. Ben zeer tevreden over het geleverde werk. Strakke uitstraling en de kids zullen aankomende zomer geen la

Oct 15, 2013 by Carlos lima

Van de week mijn bmw 3serie laten tinten. Ben zeer tevreden over het geleverde werk.

Strakke uitstraling en de kids zullen aankomende zomer geen last van de zon hebben!

Toppie!


vorige week onze ford mondeo station achter de b-style laten tinten. konden snel terecht, zit er strak op en een betaalbare prijs! zeer tevreden.
Aug 05, 2013 by fam. van Holst

vorige week onze ford mondeo station achter de b-style laten tinten. konden snel terecht, zit er strak op en een betaalbare prijs! zeer tevreden.


Gisteren mijn ramen van de fox laten tinten en dat verliep allemaal heel goed! Even bellen, zelfde dag afspraak en klaar. Verder wordt er goed d

Jun 23, 2013 by Richard

Gisteren mijn ramen van de fox laten tinten en dat verliep allemaal heel goed!

Even bellen, zelfde dag afspraak en klaar.

Verder wordt er goed de tijd genomen om het juiste advies te geven.
Er wordt goed naar de klant geluisterd.

En het werk wordt snel gedaan, is professioneel en goedkoop!

Hartelijk dank!


Mijn ramen rondom laten tinten, Ben er erg blij mee! Zit er heel strak op, en dat voor een betaalbare prijs! Goed advies krijg je, en ruim keus uit ve

Apr 29, 2013 by Nick

Mijn ramen rondom laten tinten, Ben er erg blij mee! Zit er heel strak op, en dat voor een betaalbare prijs! Goed advies krijg je, en ruim keus uit verschillende tinten.


Zeer tevreden met het resultaat! Goede service en ook voor een mooie prijs.

Apr 13, 2013 by Dion

Zeer tevreden met het resultaat! Goede service en ook voor een mooie prijs.


Ziet er strak uit! de kids zijn blij met de warmtewering!

Apr 08, 2013 by Dhr Peters

Ziet er strak uit! de kids zijn blij met de warmtewering!


Nog bedankt voor het afgeleverde werk.Ik ben zeer tevreden hoe netjes mijn auto getint is.

Apr 01, 2013 by de Vries

Nog bedankt voor het afgeleverde werk.Ik ben zeer tevreden hoe netjes mijn auto getint is.